rs Srbija 2025: Princ - Mila

Zamisli koliko moras da budes plitak da uopste uporedis boje sa nekom drugom drzavom..pa pobogu nasa Crvena na zastavi je zuta , sta? Haha sta sve ovde ne mozes procitati jezivo haha

Mozda kad dodirne pod scena se pretvara u Had haha 🥰 Ko ce ga znati videcemo uskoro 💪💪👏👏👏

Пад га враћа у игру за мамике, још косу да пусти

Last edited:
Oh, na osnovu ovih tizera, da nije to opet neko novo glumatanje na pomolu? 😁

Ali ovo padanje na kolena, živ me sram pojede majke, ali možda baš to razneži wine mamike.
To je potpuno nepotrebno, kao i ono valjanje plesača po podu. Izgleda usiljeno. Treba da stoji dok peva, eventualno malo šetanja po sceni i minimalni pokreti rukama. Mlataranje rukama i nagli pokreti kao u spotu su nepotrebni.

Ono valjanje plesače po podu možda i nije koreografija.
Meni se čini da jeste, jer podzemlje...Nešto na tu foru će sigurno biti, pretpostavljam da će iz visa biti snimane animacije na podu a oni će se valjati i okretati kako bi ga istakli. A mislim da je to nepotrebno.

Iskreno, ovaj kostim njegov mi izgleda jednostavno i svedeno, te mislim da nas troluje i da ga nece obuci. Za Pze kostim je bio vidljiviji i bogatiji. Zivi bili pa videli.

Сутра ће у клипу бити и Мила а онда у уторак сазнајемо шта стварно облачи

Pa i ja ne vidim što bi ovako otkrivao stajling kada ostali ga otkrivaju u ovom videu sa proba.

Nevezano sad za ovo i otkrivanje stajlinga 😂 ali da li se neko seća kad je RTS pustio najavu da je ESC u Liverpulu, par sati pre što je bio zakazan događaj na kojem će BBC to da saopšti. 😂

Iskreno, ovaj kostim njegov mi izgleda jednostavno i svedeno, te mislim da nas troluje i da ga nece obuci. Za Pze kostim je bio vidljiviji i bogatiji. Zivi bili pa videli.
I ja sam poprilično siguran da ovo nije kostim za nastup jer nema logike da ga otkriju 20 dana ranije. Verovatno samo marketing i stvaranje hajpa kod ljudi, kako bi ih naterali da razmišljaju na tu temu. Ali isto tako mislim da je vrlo moguće da bude nešto na ovaj fazon.

Ne sećam se kad sam poslednji put videla konačni stajling pre 2.probe.

Ipak, pošto je u intervjuu decidno spomenuo "idemo u pakao" crvenu boju ne isključujem, ali se nadam da će biti nešto slojevito da bi mogao da ostane u belom.
Tražila sam kako orfeja predstavljaju na slikama i evo

orfej.jpg
250px-Jean-Baptiste-Camille_Corot_-_Orph%C3%A9e_%28modification%29.jpg
euridika.jpg

I sama sam se iznenadila, ali uglavnom su Orfeja oblačili u crveno, a ako ćemo po Grcima treba mu samo platno oko struka.
Orpheus.jpg
mosaics-designs_ancient-mythology_apollo-and-artemis-mosaic-roman-art_ms029a-1_turbo.webp

Last edited:
Back