rs Srbija 2025: Princ - Mila

Moze da bude nesto slicno Filarijevom nastupu Ko je ta zena koji je radio Milos Sarovic, mislim na Milu. Mogucnosti su mnoge. Samo da ne bude cringe i patetika.
Joj da ja sam na tu veštačku inteligenciju od prošle godine skroz zaboravio, a ista ekipa je radila i taj Filarijev nastup? Najavljivalo se nešto neviđeno a na kraju ispalo ništa spec. Meni je to izgledalo baš glupo i neubedljivo, ne bih voleo tako nešto, možda ipak bolje da idemo na patetiku. Što je sigurno sigurno je. Osim ako to ovaj put ne bude urađeno mnogo profesionalnije i bolje.

Poslali smo najjednostavniju pesmu koju je fazon napravio ChatGPT v1, a sada imamo tim istoricara i interpretativnih plesaca u S&M odeci da od toga naprave 'umetnost'.

Bolje da je lepo pustena Mila da bude Mila, klupa sa fenjerom i ruzom sto rece neko, i da cekamo glasove bar od Azerbejdzana, nego ovaj buckuris.

Koji jedva cekam da vidim, btw 🤣

Videćemo sutra uglavnom 😂 možda i na kraju sve to ispadne pristojno. Ne bih voleo Ai.

Videćemo sutra uglavnom 😂 možda i na kraju sve to ispadne pristojno. Ne bih voleo Ai.
Nisam siguran koliko ćemo sutra saznati na osnovu par slika, ali ajde bar nešto.
Sad me ubi neizvesnost, ko će čekati 15. maj da vidi ceo nastup...

Biće garant neka promena kostima na sceni, u prevodu skidaju ga golog. Pošto iz nekog razloga muškarci na esc mogu da budu goli i u gaćama, ženama prave problem za sve.

On treba da se potrudi i da ono što je do njega odradi najbolje što može, u šta ne sumnjam. E sad ima tu dosta okolnosti na koje on ne može da utiče. I meni bi bilo razočarenje da posle toliko godina ne uđemo u finale. Ali mislim da se to neće desiti i da smo gotovo siguran finalista, moramo razmišljati pozitivno.

Malopre mi naleteo Aladin na plejlisti. Ahhh koliko bi bilo zanimljivije za praćenje, a i mislim da bi i njima RTS ponudio Filarijev tim za nastup i da bi to baš dobro ispalo. Mislim da bi Filarijevom timu mnogo bolje legao Aladin nego Mila za stejdžing.

Mislim da bi Filarijevom timu mnogo bolje legao Aladin nego Mila za stejdžing.
Uvek je lakša brza pesma za stejdžing nekome poput Miloša Šarovića jer čovek ceo život sarađuje sa izvođačima koji snimaju takvu muziku. I za njega je "Mila" verovatno nešto novo i neooznato. Verovatno bi nama u Srbiji bilo zanimljivije za praćenje Haremki ali bi na Evropu ostavile isti utisak kao i Princ - manje više bi bili nebitni i skrajnuti po strani.

Svakako ima vremena za Harem girls u narednim godinama ako dođu sa nekom dobrom pesmom.

Ja se za njih ne brinem - prijaviće se opet i doći će sa boljom pesmom.

Pa ne znam koliko je to realno, ove godine su podigle kredite za koje će im trebati vremena da isplate.
Nisam mislio na sledeću godinu, ali kroz 3-4 će se vratiti, ubeđen sam.

Back