rs Srbija 2025: Princ - Mila

Nisam mislio na sledeću godinu, ali kroz 3-4 će se vratiti, ubeđen sam.
Nisam bas 100% siguran jer one bas zavise od ove male Ruskinje koja realno jedina ume da peva, a pitanje je hoce li ona ili neka druga dobra pevacica biti spremne za to opet i tada.

Ja i dalje redovno slusam Aladina, mnogo mi je zao sto nisu otisle jer bi ova sezona sigurno bila mnogo uzbudljivija za pratiti.

Voleo bih da se vrate sa jos jacom pesmom.

Аладин би покидао на Евровизији. Исто као и Там. А ви како хоћете
Potpisujem!
Aladin i Haremke bi bili hit tamo i mnogo vise bi se pratilo i pisalo o njima i Escu.
Vec zamisljam njihove intervjue sa Wiwijevcima
Bile bi hajpovane kao Hurricane
A za Tam najvise zalim ubedljivo, Durum je blago, poslusala bi nas i produzila i pesmu i nastup sredila. Verzija na spanskom je vrh, mogao bi deo tako da ide. Njeno 37.mesto na Escu bih prihvatio

Pustite nas njegove "malobrojne" fanove da uživamo narednih 10-ak dana. Kad pokida nastup i ostvari neki top plasman, pevaćete Milu i divićete joj se. Neki će možda i poželeti da Princ ponovo ode na esc. 😁

Mislim, ako bar nesto, njih petorica su sigurno najlepsa delegacija.

ali ovi plesaci bukvalno izgledaju kao da treba da nastupe uz mask sa Vukaylom, samo im jos dodati maske
Tek sad u stvari vidim koliko su kostimi igrača kritični. 😳

U svakom od ovih videa što objavljuju plesači su oko Princa, dodiruju ga, valjaju se oko njega, drže ga. Totalno je skrajnut po strani i oni su u fokusu. Ako ovakva koreografija bude i na nastupu, bojim se ishoda u polufinalu...

Tek sad u stvari vidim koliko su kostimi igrača kritični. 😳

U svakom od ovih videa što objavljuju plesači su oko Princa, dodiruju ga, valjaju se oko njega, drže ga. Totalno je skrajnut po strani i oni su u fokusu. Ako ovakva koreografija bude i na nastupu, bojim se ishoda u polufinalu...

Uzdaj se u mrak na sceni i onda se igraci nece ni videti 😀

Uzdaj se u mrak na sceni i onda se igraci nece ni videti 😀
Pa najbolje bi bilo da uopšte nisu prisutni na sceni, ali ajde može i mrak da sabotira njih i ove grozne kostime kao onomad Saru i njenu "Muškarčinu". 😁

Back