rs Srbija 2025: Princ - Mila

Još imamo odličan broj u polufinalu., nema šanse da ljudi zaborave nastup. U kapitulaciji treba ostaviti baš ovaj deo, kulminacija pesme.

Zanima me kako bi Duška komentarisala Princa u live prenosu da nije naš predstavnik
-A sad jedan nastup koji je ispirisan komunalnom službom.
-Pedantni Švajcarci će mu biti zahvalni jer im je ostavio čistu scenu.
-Nadam se da ima dovoljno šampona da opere kosu.
-Stilista, verovatno plače, kad vidi kako se njegovom kreacijom briše pod.

Meni je ovaj isečak presmešan. 😂 Kapiram šta je bila ideja i sve bi to drugačije delovalo da se ne vide ovi koji ga vuku, već da je krupan plan na njemu i naravno da je kosa raspuštena. Ko zna, možda na kraju i promene kadriranje, a da je ovo svesno odrađeno da se na neki način skrene pažnja na naše učešće ove godine.

-A sad jedan nastup koji je ispirisan komunalnom službom.
-Pedantni Švajcarci će mu biti zahvalni jer im je ostavio čistu scenu.
-Nadam se da ima dovoljno šampona da opere kosu.
-Stilista, verovatno plače, kad vidi kako se njegovom kreacijom briše pod.
-
-
-
- Dramatično je dosadan...
-
-

Ovo je možda i najblamantniji nastup Srbije do sada na Evroviziji ikada.
Zašto nisu samo istakli bicepse, pustili mu bujnu kosu a la Jason Momoa i ubrali ružu sa obližnje autobuske stanice u Bazelu?
+ balerina koja skakuće oko njega, ma milinica.

Ovo veze sa životom nema.

Ja sam mislio da su nas stavili pred kraj zbog dobrog nastupa, a ono zbog humora

Bože koliko sam ja “krha” osoba 😂
Sad mi je žao kad vidim koliko ga zezaju po komentarima na Instagramu i pišu NQ da želim da prođe 😂 barem se potrudio, ali izgleda da nema dobar tim.

Ovo je možda i najblamantniji nastup Srbije do sada na Evroviziji ikada.
Zašto nisu samo istakli bicepse, pustili mu bujnu kosu a la Jason Momoa i ubrali ružu sa obližnje autobuske stanice u Bazelu?
+ balerina koja skakuće oko njega, ma milinica.

Ovo veze sa životom nema.
Bukvalno.
NQ ko kuća.
Stejdžing je trebao ostati zastareli jeftin bugarski kič, jer više ide uz tu zastarelu jeftinu pesmu.
Fillarijev tim je možda dobar za tu moderniju, elektro pop, trep muziku, ovde su mu samo odmogli.
Prosto ne ide.
Kao da si poslao Šabana sa koreografom Lady Gage.

Back