rs Srbija 2025: Princ - Mila

Jasno je meni da Malta ne cilja na prosečnog TV gledaoca, ali prosečnih je više. Ciljna grupa Maltežanke je pri tome, retko pred TV, naročito subotom uveče i još da čeka da svi završe sa nastupima i da glasa, skoro kao statistička greška. Ali, čak i da ostanu i glasaju, to je ista ciljna grupa na koju sigurno računa Finkinja. Tri debele žene u bodiju, mnogo za jedno veče. Meni je Dankinja najsimpatičnija, ali joj je pesma slabija od konkurentkinja.

I da se zna, nemam ništa protiv debelih žena. To je kao da sam protiv rodjene sestre.

Ne putuje Šarović, ali se konslultuje oko svega sa Milicom.
Izvini, a kako ti to znas? Na liniji si?

Dakle Sarovic je uradio stand in i promotivne videe za story a nastup rezira ista osoba koja je rezirala nastup Teye Dore, za koji znamo kako je ispao. Sad mi je jasno, i oni kadrovi krupni koji lepo prikazuju stage, i onaj kadar nesrecan vucenja za noge. A delegacija nema osobu umetnickog backgrounda koja moze da shvati razliku izmedju austrjske i finske rezije npr. i nase sa druge strane i cele kreativne direkcije. I takav ce nam biti svaki nastup i rezija do penzionisanja ljudi iz RTS-a. Kako sam provalila sa je rezija na nivou novogodisnjeg programa i svetlosne godine daleko od Filarrijevog nastupa.
Ovaj sistem mora sa se menja inace idemo sve nize.

Last edited:
Pa RTS želi svog radnika (Milicu) kojoj je u sklopu mesečne plate to sve (verovatno) teško da će ova generacija koja je trenurno zadužena za ESC sa RTS-a da uzima tim sa strane i vodi na ESC.

Na žalost i Filarrijev, skoro pa perfektan nastup sa PZE-a, bi očigledno uništili RTS uhlebi. Ako Šarović i zaista nije otputovao, a zvaničnu informaciju nemamo na žalost, onda dok se taj ESC tim RTS-a zaista ne promeni ili penzioniše, gledaćemo srpske nastupe iz vasione, ko god da bude izabran. Teyu uništili užasnim kadrovima, a ako se i Princu isto ponovi, onda je sve i više nego jasno ko stoji iza toga.
A do tada bićemo iz godine u godinu ko Milena Dravić u Sekuli :,, Vasionooo, čuješ li meee"? 🤣

Izvini, a kako ti to znas? Na liniji si?
Ne hahahahha 😂

Znam jer sam gledao emisiju preksinoć. I Milica je bila među gostima, pričala je o svemu pa i o Šaroviću koga su pozdravlljali. Postavio sam vam link te emisije jutros, vratite se nekoliko stranica unazad.

Ali Milica je zaista divna, pa svi smo bili oduševljeni kako je odradila PZE prošle godine (pogotovo Hristinin nastup) mislim da je nešto drugo u pitanju,kada je sam ESC u pitanju.

Kontam sad ko je ta Milica Uposlenica. Mislili smo da je ona radila Teyin nastup na PZE, pa smo se zaradovali, a posle se ispostavilo da je na PZE Teyin tim radio nastup, a ova se nakacila kao reditelj za nastup na ESC i urnisala ga. Ispada da je isto tako sad taj Sarovic odradio ideju Princevog nastupa i snimio promo materijal, a ova se nakacila da ide u Bazel kao reditelj i unisti mu nastup.

Verovanto je ograničen broj ljudi koji može da ide. Ni Dušan Bačić nije otputovao, a ni kompozitor koji je uradio prvobitnu verziju, ni Željko Joksimović kao koproducent.

Ni Dušan Bačić nije otputovao, a ni kompozitor koji je uradio prvobitnu verziju, ni Željko Joksimović kao koproducent.
Jeste Bačić u Bazelu, intervjuisao ga je kratko danas tamo K1 dok su čekali Princa da i s njim pričaju.

Bačić je glavni kompozitor i tekstopisac, a taj drugi čovek Dejan Nikolić je aranžer prvobitne verzije, kao što je Joksimović revampovane.

Svakako ima najviše smisla da od svih autora baš Bačić i bude tamo, više nego Nikolić i Joksimović.

Ali Milica je zaista divna, pa svi smo bili oduševljeni kako je odradila PZE prošle godine (pogotovo Hristinin nastup) mislim da je nešto drugo u pitanju,kada je sam ESC u pitanju.
Hristinin nastup je radio njen tim. Taj nastup je vrlo umetnicki. Molim da se ne izvrce. Da, Milica je bila “reditelj i umetnicki direktor pze” 2025. I 2024, naseg nastupa na JUNIOR EUROVISION 2022, mislim isto Operacije Trijumf i ovoga

👇👇👇

Sve za ljubav sa Kalinicem

Aha dobro, ja sam mislio da je radila i Hristini čitav nastup ona.

Ne, aranžer je Dejan Nikolić, dok je Željko ko-producent evrovizijske verzije.
Znači Nikolić se vodi na obe verzije?
U smislu, pisalo bi
lyrics: Dušan Bačić
music: Dušan Bačić
arrangement: Dejan Nikolić, Željko Joksimović (jer i ko-produkcija je praktično učestvovanje u aranžmanu?)

Jeste, mnogo bolje mu stoji ovaj beli sako, ide uz njegovo lice, oči i kosu. Sad kad je crvena zavesa u pozadini to se i vidi mnogo jasnije. Stvarno šteta jer na osnovu pre partija svi smo očekivali da nosi belo, kad ono... Trebali su napraviti crno - beli kontrast on i plesači kad već u nastupu dominira crvena boja.

@rintintin
Da, aranžer na obe verzije je Dejan. U akustičnoj je pored Dejana i Vidan Stolić.

Na Evroviziji obično napišu samo ime kompozitora i tekstopisca, tako da bi trebalo da piše samo Dušan Bačić, kao što i stoji na ESC CD-u, a i eurovision.tv.

Evo kompletnih podataka:

COMPOSER: Dušan Bačić
LYRICIST: Dušan Bačić
ARRANGER: Dejan Nikolić
PRODUCER: Dejan Nikolić, Haris Džinović, Željko Joksimović
BASS GUITAR: Marko Cvetković, Miladin Stojković
ELECTRIC GUITAR: Mladen Pecović
CELLO: Martin Kutnar
VIOLIN: Matej Mihaljević
DRUM KIT: Filip Tančić
KEYBOARD: Dejan Nikolić
PIANO: Vidan Stolić