Ako bude 10 bodova bit će dobroNaletih na komentare u kojima se ljudi nadaju... top 10 za ovo
Ја не могу веровати да једна земља са таквом музичком индустријом не може наћи некога ко ће направити простојну песму за Евровизију. Добра песма из УК је одавно више ексцес, него правило. Њихове песме не да нису добре, него су већином на нивоу аудуција у МолдавијиPa ajde, kao se trude. Valjda? Stvarno nzm što BBC ne iskešira neko jače ime bar rejting da im digne.
A naročito su bili besni kada smo pobedili mi 2007 i Rusija 2008. U toj deceniji,Britanci su mogli kako-tako Tursku 2003,Grčku 2005 i Finsku 2006 da prihvate kao pobednike,jer su ove tri zemlje deo geopolitičkog Zapada(Grčka,Turska i Finska su NATO članice),ali nas 2007. i Ruse 2008. nisu mogli nikako,jer smo,za razilku od njih,zbog bombardovanja 1999,čvrsto anti-NATO i anti-zapadni. Savez Srbija-Rusija je čvrst neprijatelj Zapada.Kad se setimo samo koliko je BBC trubio i negodovao što istočni blok dominira ESC, svi su im bili krivi osim njih samih. Živo me zanima kakve sad izgovore imaju.
I dan danas eurofanovi insistiraju na nekakvom postojanju istočnoevropskog "bloka" iako već pola istočne Evrope više i ne učestvuje (a EBU ništa ne radi po tom pitanju, znači odgovara im).Kad se setimo samo koliko je BBC trubio i negodovao što istočni blok dominira ESC, svi su im bili krivi osim njih samih. Živo me zanima kakve sad izgovore imaju.