223. FSC - Welcome back!

Vidim pisalo se, rekoh možda je izbio neki skandal, kad ono leksikonski razgovori u FSC temi loool Svašta!

Mislim da je evidentno da ispadam, tako da blamčina u najavi.

Meni je daleko najjači FSC u čitavoj mojoj FSC karijeri bio Djudjin caffe, ali zbog čitave atmosfere. Morali smo slati pjesme koje u sebi sadrže neko piće, pa je nekolicina nas poslala cajke, štoviše Endrega i ja smo oboje bili u top 5 sa Ženom zmijom i Džinom i limunadom 😂 Pa onda kad je Bebi pitao da l’ se mogu slati pjesme koje u tekstu spominju šumeću tabletu, vriska. A ko šlag na tortu, jadnu Djudju su na kraju Stefix i Petar toliko izmaltretirali da su joj opisi uz proglašenje rezultata bezveze da je odustala od toga i samo redala rezultate 🙏 Najbolji FSC IKAD

Bilo bi lepo da smo negde imali spisak teme kakve su bile, ali nesto ne verujem da neko cuva takvu statistiku.

Ja imam od mog prvog ucesca ,ali ne i teme pre toga a uvek sam hteo da zapisem i eto :(

E podsjećam da je danas 19., a glasovanje traje do 21. Sutra šaljem podsjetnike. Molim vas oslobodite me upisivanja hrpe glasova u zadnja 3-4 sata.:LOL:
Ne moras meni slati podsetnik, iako glasove saljem u utorak, ali cu gledati da to ne bude u poslednja 3-4 sata. (y)
Ali ako hoces zbog propozicije, onda ok.

I da. Ovako na prvo-drugo slusanje mi je 1. pf-e dosta bolje od 2. pf-a.

Meni se već uveliko razmišlja o sledećoj pesmi koju bih slao, nego kad predstave nemam kakvi sve koncepti i teme mogu da nas snađu :alien:

E da vidimo sta kaze strasni sud, dosao je trenutak istine :devilish: Sad cemo videti ko ce se obradovati a ko ce me psovati i reci u sebi: "Proklet bio sto si ista kacio!" :ROFLMAO:

Srecom, vecina pesama mi je dobra. Neke vise, neke manje, mada ima i nekih koje najradije vise ne bih pustao.

Idemo redom.....

Crveno - U ovoj kategoriji se nalaze pesme koje nisu moj fah. Srecom, nema ih mnogo, ali u principu, ove pesme sigurno ostaju bez bodova.

Holy Molly x Tata Vlad – Plouă
Little Big ft. Netta - Moustache
Mahrina x Ana Kokić – LOLOLO
Milica Todorovic - Izgubila sam sebe
Morissette - Love You Still
Nicki Minaj ft. Lil Baby - Do We Have a Problem?
Nikos Oikonomopoulos - Pali girisa
Preslava ft. Lidia - Gorchivi istini
Selah Sue - Free Fall
Tea Tairovic - Boy Boy
Ylona Garcia - Entertain Me

Zuto - Ove pesme smatram dobrima i svidjaju mi se. Neke imaju sansu da izvuku i fine bodove a neke ce, nazalost, ostati kratkih rukava u zavisnosti od toga kako ce pesme u zelenoj kategoriji proci.

Antonia Gigovska – Magla
Anthony Ramos - Lose My Mind
Daria & Kush Kush - Never Ending Story
Filatov & Karas, Busy Reno — Au Revoir
Filip Rudan - He's Not The One
Glockenback ft. ClockClock – Brooklyn
Harry Styles - As It Was
Jake Wesley Rogers - Weddings and Funerals
Josef Salvat - The Drum
Konstantinos Argiros – Eleftheros
Rag'N'Bone Man - All You Ever Wanted

Sofia Carson - Cómo, Cuándo y Dónde

Zeleno - Odlicne pesme. Sasvim sigurno cu slusati i dalje.

Aleksandra Janeva - Denot sto ni nosi
AMI - Dulce Sinfonie
Bad Omens - The Death Of Peace Of Mind
Battle Beast - Eye Of The Storm
Clara Luciani - Respire encore
Conan Gray – Yours
Eni Jurisic & Matija Cvek - Trebas li me
Fricska – Túlélők
Konstrakta – Mekano
Maneskin – Coraline
Minelli - Rampampam
MØ – Goosebumps
Shouse - Won't Forget You
Tanxugueiras – Figa

Volbeat - Wait A Minute My Girl

Meni je daleko najjači FSC u čitavoj mojoj FSC karijeri bio Djudjin caffe, ali zbog čitave atmosfere. Morali smo slati pjesme koje u sebi sadrže neko piće, pa je nekolicina nas poslala cajke, štoviše Endrega i ja smo oboje bili u top 5 sa Ženom zmijom i Džinom i limunadom 😂 Pa onda kad je Bebi pitao da l’ se mogu slati pjesme koje u tekstu spominju šumeću tabletu, vriska. A ko šlag na tortu, jadnu Djudju su na kraju Stefix i Petar toliko izmaltretirali da su joj opisi uz proglašenje rezultata bezveze da je odustala od toga i samo redala rezultate 🙏 Najbolji FSC IKAD
Jao Bože! Ne sećam se izjave skroz, možda kroz izmaglicu, al' taj FSC je takvo blago, šteta što to ne možemo da prelistamo ponovo. Pesma koju sam na kraju poslao je ispala gora od svih cajki, što me oduševilo!

Što se poslednja dva komentara na pesmu, sve je isto. Bolje da je opet otišla Paris. :ROFLMAO:

Jao, 'ajde da vidim te rezultate, mada već predosećam potop.

Back