Dobro je što u rekapitulaciji drugog polufinala pri kraju prenosa prvog polufinala, ne ide taj deo dok ga vuku, pa se ostavlja prostor da se širi auditorijum iznenadi tokom nastupa uživo.
Mi poslednji u finalu ne možemo biti nikada. Bar ne dok učestvuju ex yu zemlje. A sve i da bude to nije nikakva sramota, ko god uđe u finale već je ostvario veliki uspeh. A ako vašem vođi može da pomogne svaka glupa reklama zašto ne bi pomogla Princu.Принцу не може помоћи ни позитивна ни негативна реклама више. Можда га спаси који глас дијаспоре, али и у то сумњам. И боље да испадне сада него да у финалу буде задњи.
Pa da.. nisu jos stavili za sf2.. i mene je to zbunilo jer kao da nigde (ni na ig) nisu napisali lepo da je otvoreno glasanje samo za sf1Kako da pronađem sf2, na esc.vote sajtu sam mogao samo sf1 da pristupim
Bukvalno, samo da je kadar kao na onoj slici, sa straneMeni je u toj priči samo problem loše kadriranje tog momenta, da je bolje režirano, bilo bi sasvim u redu. Ali ok, videćemo na kraju kako će izgledati u celini.
Nemoj samo da bude 15-sti u PF.Evo još jedna povezanost, sa 15 godina je započeo karijeru. Ma ima nešto sa tim brojem.![]()