rs Srbija 2025: Princ - Mila

Mi smo gotovo sigurno u finalu, pogotovo nakon potopa Hrvatske i Slovenije. Glupo bi bilo da nijedna ex yu zemlja nije u finalu. Prolaz Portugala baš ohrabruje.

Mi smo gotovo sigurno u finalu, pogotovo nakon potopa Hrvatske i Slovenije. Glupo bi bilo da nijedna ex yu zemlja nije u finalu. Prolaz Portugala baš ohrabruje.
Kakve veze tacno imaju rezultati od veceras i njihovo ispadanje sa nasim prolaskom? :D Nisam siguran da je dovoljan razlog da prodjemo to da bi 'bilo glupo da bude finale bez ExYU zemalja' niti ce se neko time voditi pri glasanju

Mojim rodjacima u Nemackoj se mnogo vise svidja Crna Gora nego Srbija. Ja sada nesto mislim da bi Crna Gora mozda mogla bolje da prodje od nas u cetvrtak.

Mojim rodjacima u Nemackoj se mnogo vise svidja Crna Gora nego Srbija. Ja sada nesto mislim da bi Crna Gora mozda mogla bolje da prodje od nas u cetvrtak.
Ja o tome isto razmišljam, ali mislim da će im šanse ubiti running order.

Pa iskreno ne znam koliko je prolazak Portugala ohrabrujući za Princa s obzirom da je sada ovaj njegov evrovizijski nastup bliži hrvatskom nego portugalskom nastupu. Jedino što ne pjeva na engleskom.

Kakve veze tacno imaju rezultati od veceras i njihovo ispadanje sa nasim prolaskom? :D Nisam siguran da je dovoljan razlog da prodjemo to da bi 'bilo glupo da bude finale bez ExYU zemalja' niti ce se neko time voditi pri glasanju
Neće valjda biti potop ex yu kao 2013.

Nema 10 boljih država od nas u drugom polufinalu, a pojedini koji su smatrani sigurnim finalistima poput Češke su podbacili. Nema teoretske šanse da ispadnemo.

Meni deluje da je drugo polufinale dosta izjednačenije. Jedino mislim da Gruzija nema baš nikakve šanse, ostali svi imaju šanse za prolaz.

Ostaje da vidimo celokupan nastup, ali mislim da Princ prolazi. Ne bi me iznenadilo da prodje vise zemalja koje su na granici, a izvisi neko ko je svrstavan u sigurne finaliste.

Back