rs Srbija 2025: Princ - Mila

"Činjenica da smo na Evroviziji je uspeh sam po sebi"
Kuku meni, on se već pomirio sa ispadanjem 😂 sad više nema "finale je veliki uspeh", sad je samo učešće uspeh. Od njega nisam očekivao taj gubitnički stav.

Slušam ove utiske sa probe za Princa kažu da se jedino dešava to kad ga vuku za noge ali da je ostatak pesme skroz statičan, da se ništa ne dešava.

Pa u mirnijem djelu pjesmu bi bezveze i bilo da se nešto dešava na sceni osim nekih minimalnih pokreta.

"Činjenica da smo na Evroviziji je uspeh sam po sebi"
Kuku meni, on se već pomirio sa ispadanjem 😂 sad više nema "finale je veliki uspeh", sad je samo učešće uspeh. Od njega nisam očekivao taj gubitnički stav.

Svakako treba biti spreman na sve.

On verovatno stoji ili pravi minimalističke pokrete dok ne krene kulminacija, ali nisu sigurno plesači statični. Sigurno se nešto dešava. Jedino ako se plesači pojavljuju tek nešto kasnije?

Ja i dalje imam pomešana osećanja što se njega tiče, i žao mi je da ispande, a i nije jer se ipak sećam da je rekao da su većina naših predstavnika tj njihovih pesama s**nje.
Sutra mu svakako svu sreću želim, te da mu nastup prođe kako je zamislio.

Ma od Crne Gore sigurno 12, biće bodova od Austrije i Malte, možda i od Francuske i Njemačke.

Ma od Crne Gore sigurno 12, biće bodova od Austrije i Malte, možda i od Francuske i Njemačke.
Ne bih bio tako siguran, Izrael može lako do 12p u CG, mala su država, a baš žele da pobede od publike.

Uvek uzimam komentare ovih youtube blogera sa dozom rezerve, pogotovu nakon rezultata juce. Ako se plasiramo super, ako ne, razumem i zasto, ipak je pesma zastarela, pa necu biti iznenadjen.

Nisam sigurna za hajp fanova da su Haremke otišle, eventualno samo zbog njihove pojave i divergentnosti. Ali to smo videli da nije dovoljno na osnovu prvog polufinala.

Ma kakva misljenja ko zna koga tamo i ostalo. Koga to uopste zanima. Sutra cemo lepo videti. Ali po iseccima nece bas tu biti samo po podu..bice super momenata , i onaj kad mu drzi mikrofon i ostalo 🇷🇸🥰💪💪💪💪
I da.. nije isto slusati ljude koji su videli 7 areni (za sada je tako moguce)..i kad
je sve produkcijski preko tva...tako da...

Da stvarno se ne treba previše obazirati na ta mišljenja i komentare sa generalne probe, mislim da uopšte nisu relevantna. Belgiju su hvalili do iznemoglosti a bila je ispod proseka, pogotovo pevanje.

Back