rs Srbija 2025: Princ - Mila

Teško mi da poverujem u tu teoriju da Izrael dobija televote u Crnoj Gori. Mislim da nam je u polufinalu njihova 12-ica sigurna. Sad za finale je moguće da se baš nakupuju ali opet teško da dobiju ako smo mi u finalu.

Ako sam u nešto 100% siguran to je da Gruzija nema apsolutno nikakve šanse za finale.

Sve radi i vuče po podu i gura se u interjuima Itd itd, a opet bi sve bilo lakše da ima dobru pesmu, ovako mi nemamo ništa od svog tog guranja.

Meni je i koncept nastupa promašaj, kada je već pesma takva kakva je, pored vokala koji je glavni adut, moralo se igrati i na kartu nastupa. Bespotrebno se sve iskomplikovalo raznoraznim pričama i simbolikama (ponovo) i sve više mislim da se taj trik ili šta god da je sa vučenjem po podu zapravo nije "primio" na način na koji je planirano. Ne znam, da pričekamo do sutra, pa da šaljemo ovu nesrećnu godinu u zaborav.

Pa na sceni se nešto mora desiti.Mislim da RTS nije htio opet ići na nastup da pjevač bude sam na sceni.

Pa na sceni se nešto mora desiti.Mislim da RTS nije htio opet ići na nastup da pjevač bude sam na sceni.

Pa ne znam zašto mora da se desi nešto? 100ti put pišem da ne treba izmišljati toplu vodu gde nije potrebna. Sutra će Duška da nam priča o večitoj borbi dobra i zla, bla bla. A tekst pesme veze sa tim nema.

Slimane prošle godine bio sam, imao super kadriranje, glasčina i emocija.

Trebali su da idu na kartu minimalnosti kada je već pesma užegla na maks.

Da je ostao sam na sceni opet bi ga kritikovali zašto ništa nije promenio, ostao u prošloj deceniji, prazna scena, ne ide takav nastup uz ovu pesmu itd...

I ja sam zamišljao takav nastup ali ipak su se odlučili za nešto drugo i verujem da znaju šta rade.

Evo Matt Escunited kaze da je nastup odlican i storytelling A+, drugi pak pisu kako je monotono i nerazumljivo. Kome verovati 😆

Evo Matt Escunited kaze da je nastup odlican i storytelling A+, drugi pak pisu kako je monotono i nerazumljivo. Kome verovati 😆

Ja sam pročitao par komentara kao sve je to lepo, ali kao koja je poena nastupa.

• Like
Reactions: Lux
Ja sam isto naleteo na mnogo različitih komentara. Dosta njih je prokomentarisalo da ne razume poentu nastupa i šta se tačno dešava na sceni. Vokal skoro svi hvale. Ne znam ni sam šta da mislim.

Super mi je što se traže poente u nekim nastupima, a neki su fantastično smisleni poput australijskog, estonskog i finskog.
Već rekoh, imam dosta primedbi na naš nastup, ali to sitničarenje mi ide na zadnji nerv. Baš su mi oni dubokoumni pa traže smisao, eto im smisla u malteškoj pilates lopti. 💀

Back