rs Srbija 2025: Princ - Mila

На неким ев. порталима а и чуо сам се са неким људима који су гледали пробу

Prozvali nas kao poslednjeg finalistu na generalnoj probi. Daće Bog da tako bude i sutra. 😍

Najbolje bi bilo da nas prozovu prve ili druge. Što kasnije to gore, ja ne mogu da podnesem toliku napetost. Ali u suštini nije važno koje će po redu, samo neka prozovu.

Ja stvarno ne znam cemu se vi toliko nadate, kalkulisete, detaljisete, bukvalno imamo najomrazeniju pesmu u drugom polufinalu, uz Gruziju, ni Srbi je ne vole znaci ni dijaspora nece glasati nesto previse, a ni nastupom niko nije odusevljen..stvarno ne vidim scenario u kom prolazimo u finale, eto dabogda ovaj komentar ostari kao mleko, ali bukvalno smo cist nq

Svakako smo vise u kategoriji NQ, ali bio je i Portugal kome niko nije davao sanse, pa su ipak prosli. Tako da ne bi bilo cudo da i mi prodjemo. Ali iako prodjemo, bice to cisto da se pojavimo u finalu, zavrsicemo opet negde pri kraju. Tako da nije ni toliko bitno.

Ja stvarno ne znam cemu se vi toliko nadate, kalkulisete, detaljisete, bukvalno imamo najomrazeniju pesmu u drugom polufinalu, uz Gruziju, ni Srbi je ne vole znaci ni dijaspora nece glasati nesto previse, a ni nastupom niko nije odusevljen..stvarno ne vidim scenario u kom prolazimo u finale, eto dabogda ovaj komentar ostari kao mleko, ali bukvalno smo cist nq
Istina je da smo jako blizu najlošijem rezultatu na Evroviziji od 2004, ali nikad nećemo biti čist nq po meni, čak i da pošaljemo stalak za infuziju da stoji na sred scene 3 minute.

Back