rs Srbija 2025: Princ - Mila

Ја рецимо могу са српског броја да гласам на Евровизији ван Србије, али ми не да да пошаљем поруку на неки хуманитарни број са истог ако нисам у Србији. Нисам упућен како то иде баш, али капирам да зато може са хрватске и јерменске картице на ЕВ да се гласа

Vrlo verovatno ali mislim da će nekih 50 poena biti dovoljno za plasman u finale, možda i manje. A opet mislim da mi možemo i više da sakupimo samo ako se aktiviramo.

Uz svaku porukicu obavezno i jedna sveca da se zapali 🙏☦️

vesna-rivas-candle-lighting.gif

Reći ću samo da je režija nastupa pokidala lol sve se može kad se hoće, od sledeće godine nema više izgovora.
Video sam da je leakovan nastup ali neću da ga pogledam. Hoću večeras da se iznenadim. A ako si ti pohvalio to znači da je i više nego odličan. 😍

Najveća zamerka mi je što je nastup premračan, mada ok to izgleda. Nema nekih wow momenata, ali lepo izgleda

Stvarno sasvim pristojno odrađeno za rts-ove standarde 👌🏻👏🏻
Okejj prvi deo nastupa možda jeste malo dosadniji jer je i pesma tada sporija, ali poslednji minut je baš moćan, a i pre njega svakako ima lepih kadrova npr ono kad se belo svetlo uperi u njega a on se rukom zaklanja od toga, i to je relativno krupan kadar za divno čudo!

Za ubuduće makar znamo šta se sve može i više nema izgovora za naredne predstavnike!

Back