rs Srbija 2025: Princ - Mila

Svakako smo vise u kategoriji NQ, ali bio je i Portugal kome niko nije davao sanse, pa su ipak prosli. Tako da ne bi bilo cudo da i mi prodjemo. Ali iako prodjemo, bice to cisto da se pojavimo u finalu, zavrsicemo opet negde pri kraju. Tako da nije ni toliko bitno.
Meni je Portugal 36. na rang listi, ali ta pesma je imala koliko toliko fanova + namenjena je dijaspori koja je voli od pocetka, pesma ima milione strimova na spotifaju, bas zbog te iste dijaspore, drugacija je situacija nazalost

Ja se polako okrećem budućnosti i onim kandidatima koji već sada vide svoju šansu da stanu ispred srpske zastave na ESC 2026. Evo jedne u najavi. 😁

P.S. Ako može Klemens sa ženom na sceni, s što nebi mogla i Miljana sa majkom. 😅
Bili bismo spontani i zapaženi sigurno i jeb..o bi nam se tad za režiju i rad kamere jer bi nakon 3 minuta srpskog nastupa sve te skalamerije bile već polupane. 😅

Ili za svaki slučaj, uz njih dve na sceni, da platimo ipak i obezbedjenje Tomija Keša, mislim ono, samo za svaki slučaj. ☺️
Iz Marijinog mikrofona bi se čulo:

IMG_3614.gif

Ali iako prodjemo, bice to cisto da se pojavimo u finalu, zavrsicemo opet negde pri kraju. Tako da nije ni toliko bitno.
Pobogu, naravno da je važno ući u finale. Ni ja tamo ne očekujem neki wow plasman i gledaću skroz opušteno. Ali finale je stvarno minimum minimuma, pogotovo u ovako preslaboj godini, plus samo 6 zemalja ispada u polufinalu.

Ja se ne nadam preterano. Ljudi Princ nije ni u Srbiji pobedio po SMS glasovima, a nije bio ni drugi, već treći. Ako se Srbiji nije svidela pesma, ne očekujem ni Evropi.
Ali ću možda poslati sa stranom karticom 2-4 glasa reda radi.

Matt sa ESCuniteda nas baš gotivi, kaže da je nakon nastupa još sigurniji da ulazimo u finale😆

Ja se ne nadam preterano. Ljudi Princ nije ni u Srbiji pobedio po SMS glasovima, a nije bio ni drugi, već treći. Ako se Srbiji nije svidela pesma, ne očekujem ni Evropi.
Ali ću možda poslati sa stranom karticom 2-4 glasa reda radi.
Pa nisu ni prethodni predstavnici pobedili po SMS porukama u Srbiji. Princ je realno bio drugi kao i Luka i Teya, jer svima znamo kako su BiD dobili na tvt glasovima. A na kraju ih je opet dijaspora koliko toliko podržala, što je bivalo dovoljno za finale, da li će sada biti videćemo.

ps. Imenjak, pošalji svih 20 porukica meni za ljubav. ❤️

Ja stvarno ne znam cemu se vi toliko nadate, kalkulisete, detaljisete, bukvalno imamo najomrazeniju pesmu u drugom polufinalu, uz Gruziju, ni Srbi je ne vole znaci ni dijaspora nece glasati nesto previse, a ni nastupom niko nije odusevljen..stvarno ne vidim scenario u kom prolazimo u finale, eto dabogda ovaj komentar ostari kao mleko, ali bukvalno smo cist nq
Tim finale na aparatima.

'Ajde da se i ja malo pozabavim mogućim televoting poenima za Princa lol:

12 - Crna Gora
7 - Austrija
5 - Luksemburg, Francuska
4 - Grčka, Malta
3 - Jermenija, Njemačka
2 - Gruzija, Finska
1 - Češka

Dakle, 48 poena nasumičnog zbira i pretpostavljam da od polovine zemalja koje glasaju nećemo dobiti ni boda, svakako ne očekujem da ćemo imati preko 50 - između 45 i 50 plafon a daj Bože da griješim! 🙏

E sad, u nekim godinama i polufinalima je moguće i sa 30-ak bodova proći a nekad ni 50 ili 60 ne bude dovoljno, Luka i Teya su recimo imali sreće što su nastupali u predvidivim večerima sa jasno izraženim favoritima publike koji su pokupili one najveće bodove (pretprošle Finska i Švedska, prošle Hrvatska i Ukrajina) a sa druge strane smo imali dovoljno očiglednih ispadača koji su skoro pa nulirani tako da su za nas ostale te srednjožalosne dijasporske mrvice sa kojima smo izbili na 10. mjesto.

Ova godina je ipak nešto drugačija jer je u našoj grupi svega par sigurnih finalista (Austrija, Izrael i Finska realno) dok svi mogu upasti a i ne moraju (naravno, neko sa većim a neko sa manjim šansama), nijanse scenskih nastupa će presuditi (uključujući i vokalne sposobnosti) tako da ćemo se uvjeriti koliko će nam biti uspješno sa promašenim konceptom nastupa boriti se za preostala mjesta u finalu sa ostalim državama, da mi je neko vjerovao prošle godine da ćemo ponovo sebi dozvoliti i to drugu godinu zaredom da će nam finale zavisiti od toga da li će i koliko će šumske vile i pas Lajka podbaciti ne bih mu vjerovao.

Kako ste masakrirali jadnu Mimi Mercedez zbog lošeg koncepta nastupa, a sad Princ ne samo da je morao svoj nastup resetirati, već je morao i revamp same pjesme raditi

Turbo žurka the smash hit that got away...

Bravo ljudi, samo šaljite ko koliko može. Uspećemo mi ovo, šaljite dijspori podsetnike za večeras. 👏
#TeamFinale 💪🇷🇸

Back