it Italija 2025: Lucio Corsi - Volevo essere un duro

Meni je ovo s titlom takva glupost. 2018. je kod Ermala i Fabrizia bilo interesantno jer je bilo na razlicitim jezicima i s raznim efektima, a ovo običan titl na dnu ekrana, wtf? Najbolje da onda po defaultu sve neengleske pjesme imaju titl. 🙄

Slazem se. Ili sve pesme ili nijedna. Svakako bi pomoglo svim pesmama koje ne razumeju vecina.
Sto se tice nastupa, deluje mi nekako u skladu sa pesmom. Nije prazna scena, a ocekivao sam da ce skoro celo vreme sedeti za klavirom, pa mi je sad ovako ok.
Ali svejedno mi nece promeniti misljenje da je pesma dosadno lepuskasto.

Lijepa mi je ova pjesma baš, biće žiriju u top 10, publici 30-40p i potencijalno top 10 ukupno

Možda prođe kao Frančeska 2016 koja je iato bila druga na Sanremu.

Ово је стварно лепа и за слушање пријатна песма. Мени не постоји ни један једини делић у истој да је иритантан и лош. На жалост нема такмичарски потенцијал, али свакако је Италија и ове године наставила традицију слања квалитетних песама

I ja nešto mislim da će žiri nagraditi ovo, deluje baš umirujuće i nepretenciozno u odnosu na mnoge pesme.

• Like
Reactions: Lux
Pesma mi je i dalje super, ali titl bespotreban. Ako su ljudi dosad glasali za njihove pesme bez da razumeju italijanski, onima kojima se svidi pesma glasaće i sad. Ili su mogli smanjiti veličinu, ovako mi kvari utisak čak. :/

Sviđa mi se, skroz je korektno ovo. Mislim da je Italija dosta potcenjena na kladionicama. Lično, verujem da mogu u top 10 i to im i želim.

Jedini nastup od veceras uz Azerbejdzan koji nemam zelje da poslusam opet. Nenametljiva pesma, ali mi je stvarno bio irrel i titlovi su nekako random tu, barem da su bili interesantni kao sto su imali 2018

Lep je nastup sa onim prevodom, malo se drugačiji utisak stekne o pesmi definitivno, ali i dalje mi je pesma slaba.

Pesma je okej i on je dobar uživo, ali bi stvarno mogli jednu godinu da preskoče da budu u top 7. Nisu bili van top 7 već 9 godina, lol.

Да ли ће Габри Понте отети гласове публике Лућу, видјећемо

U globalu, zaista ničim ne zaslužuje top 10, ali nekako mislim da će žiri baš uživati glasajući za ovo... 😌

Uz prevod sam shvatio bolje tekst, lepo odrađen nastup ali.. njegova pojava 😑🫤

Мени је Лућо био фантастичан. Тако леп и ненаметљив наступ, прелеп текст, пријатан вокал. Чиста уметност. Браво Лућо

Sestra i ja smo konstatovali da smo def. omatorili jer nam je Italija bila najbolje juče 🥲

Back