it Italija 2025: Lucio Corsi - Volevo essere un duro

Fino ovo izgleda. Mislim da će ovo lagano biti još jedan top 10 za Italiju.

Jako mi se svideo nastup u polufinalu, kao i njegova skromna i nenametljiva reakcija nakon istog. Definitivno dobra odluka da se stavi i prevod na engleski, mislim da mi bez toga utisak ne bi bio ovako pozitivan.

Divan. 💛

Top 5 💪

topo gigio GIF by 5SEIS

Precjenjeno kao i još neke njihove pjesme ranije, plus vjerojatno mu pomogao i titl(jer tekst je zbilja lijep) koji drugima ne dopuštaju...taj titl bi ja ukinuo, šta sad svi koji ne pjevaju na engleskom će počet zahtijevat titl xD

Ubuduce bih dozvolio titl, jer postoje mnoge zemlje koje bi mozda pevale na maternjem, ali se plase da ih publika ne razume. Naravno da je to prvo moralo biti omoguceno ESC sili, a ne nekoj Srbiji ili slicno, ali nadam se da ce ubuduce biti dozvoljeno.

Ne razumem hajp, ne razumem ovoliko visoku poziciju. Meni je ova pesma porcija ničega. Poentu razumem, razumem i nastup. Sve ostalo je suvišno da komentarišem, ne želim biti bezobrazan. Po meni je bio za neku sredinu tabele.

Stvarno ne razumem šta je u ovoj pesmi i nastupu za preko 150 poena žirija. Stvarno su precenjeni samo zato što su Italija. Ni najmanje nisu zaslužili da budu u top 5. Po meni je i top 15 bio upitan.

Лучо је био фантастичан, ја сам се јежио од првог до задњег такта. Искрено, једноставно, емотивно.

Da, pa Ermal Meta i Fabrizio Moro isto im mnogi predviđali slab plasman, a i oni bili 5.

S tekstom ovo bas lijepo dodje do izrazaja, eh sad, koliko je to fer da neko ima citav prijevod, to je druga stvar...

Svejedno mislim da je plasman prenapuhan

Još jednom se pokazalo da Italija vrlo verovatno više nikada neće sjahati iz top 5-10, šta god poslali. Ovo jeste bilo lepo i osvežavajuće u moru žanrovski drugačijih pesama, čak se i meni lično poboljšao utisak, ali pesma je jedna od najneprimetnijih cele sezone i ovaj momenat gde im se dozvoljava prevod cele pesme je za ozbiljniju diskusiju. Stvarno bezveze i nezasluženo visok plasman.

Back