Jako mi se dopada. Tu sei il matino sam cula vec ranije. Ovo mu je peti album! Povratak korenima, produkcijski minimalisticki, sa akcentom na lirski talenat i poetiku, kao njegov prvi album Il bestiario - mozda prevod menazerija, zverinjak mi zvuci grubo. Odusevila me pesma La lepre (zec) sa tog prvog albuma, kao da je bajka za decu, ako budem imala vremena, prevescu je i postaviti ovde.Juče objavljeni album je jedan predivni tobogan kreativnosti.
Preslušajte.
https://www.ilfattoquotidiano.it/20...lbum-volevo-essre-un-duro-intervista/7922138/“A Eurovision senza fronzoli, con semplicità” – L’Eurovision è stata una opzione, quindi in qualche modo c’eravamo preparati. Sicuramente porto con me Tommaso e direi che con tutto il team siamo d’accordo nel voler portare sul palco a Basilea l’essenza della canzone così come l’avevamo pensata per Sanremo. Andiamo dunque con la stessa linea, la stessa direzione, senza troppi fronzoli né fiocchetti. Non cambierò la canzone, lo spettacolo lo stiamo impostando ma vogliamo concentrarci sulla musica e sugli strumenti. Vorrei proporre la semplicità.
A jos je i pobedioIskreno, ovo i jeste njihova najlošija pesma u poslednjih x godina i definitivno zaslužuje i takav plasman.
Svake godine na ESC ne ode neko za koga mi je baš teško da prežalim što nije otišao, ove godine je to definitivno Olly.![]()