it Italija 2025: Lucio Corsi - Volevo essere un duro

Da li vredi preslušavati pesme Sanrema? Ostali su mi oni i Šveđani i Nemci.

Video za Volevo essere un duro, radio mu onaj decko sto mu svira gitaru, a glumci gratis

RAI je izgleda prezadovoljan Contijevim izdanjem, pa je moguće da će produžiti saradnju i da će ostati kreativni direktor i dalje od 2026. do kada ima ugovor. Čak je probio i Amadeusov šer u nekim večerima. Ne mogu da kažem da je program bio bitno dosadniji u odnosu na ranije godine, ali Amadeus je nekako bio vidno ležerniji, a to se osetilo i u selekciji pesama.

Moguće da će se razgovarati o drugačijoj formuli za glasanje i iskreno se nadam da će cela priča biti pojednostavljena. Neka usput pretresu i mizogino raspoloženje koje provejava festivalom već nekoliko godina (uključujući i glasanje).

Sledeće izdanje će se možda održati dosta kasnije, možda tek krajem februara 2026. zbog prenosa zimskih OI koji se održavaju u Italiji.

Postali su kao Pink, samo šer, šer, šer.
Autotjun - dobar za šer, daj ga!
Žene na visokim pozicijama - loše za šer, NEMOŽE!!! 😃

To sam i htela da kazem. Samo par koncerata je Oli trebalo da pomeri sto bi bilo vrlo izvodljivo, ali ocito nije bio spreman za Evroviziju iz nekog njemu poznatog razloga, a to nisu zakazani koncerti 🤷🏻‍♀️

Na telegram kanalu studentske blokade copy paste Ćao svima! Drugarica i ja smo se organizovali u utorak (11.03.) da puštamo italijansku pop i Sanremo muziku u jednom kvir baru kod Vukovog spomenika (detalji su na Instagram objavi). Sve prihode od ulaznica planiramo da doniramo vama na račun koji se nalazi pinovan u ovoj grupi nakon žurke. Ko želi može da navrati 😎

POMPIAMO 😂

Back