Sećamo se ko je još gutao na probi i pobedioLouane – maman
Divno je ovo, klasa za sebe. Kleči na pesku sa peščanim satom u rukama, kamera snima nakratko i odozgo, a ona u tom peščanom krugu, dok snop peska sipa odozgo. Posle ustane i ide ono kao sa isečka sa probe, sa još više peska... Po završetku nastupa se zakašljala, verovano se naguta onog.
Nadam se da ce da prsne i sutra i u subotuYuval Raphael – New Day Will Rise
Kod ove gospođice, malko prsao glas nakratko, ali nije strašno. Počinje nastup na podu, pa se popne uz stepenice na onu šljašteću skalameriju i tu je do kraja nastupa. Pred kraj pada i zlatna kiša. Publika i zviždi i tapše na kraju, pomešano.
Kaže odvratne animacije i natrpane svakakvim glupostima. Možda se pojavljuje psyduck?Volim![]()
Luksić mi je postao šećerna bolest, koliko god volim taj tip pesama, nekada je stvarno too much. A i ona mi nema neku harizmu da to proda. Mogla bi ispasti laganini, što se mene tiče.
Па хоће.Kao da će to da joj ugrozi 336 tvt poena.![]()
HAHAHAHAH možda!Kaže odvratne animacije i natrpane svakakvim glupostima. Možda se pojavljuje psyduck?
Da li je tacno da se Tyna ne sastavlja vokalno uopste?Abor & Tynna
Pa fino, moderna klupska atmosfera, uglavnom sve kao na isečku.
Čini mi se da je ista, ako se razlikuje onda je to neki detalj slabo primetan... Moguće da će neku drugu u finalu.Је ли Луан у истој оној 'аљини?
Možda je Miloš ostao bez tekstaA šta je sa Srbijom?