ESC 2025: Generalne probe, polufinale i finale

:fr: Louane – maman

Divno je ovo, klasa za sebe. Kleči na pesku sa peščanim satom u rukama, kamera snima nakratko i odozgo, a ona u tom peščanom krugu, dok snop peska sipa odozgo. Posle ustane i ide ono kao sa isečka sa probe, sa još više peska... Po završetku nastupa se zakašljala, verovano se naguta onog.
Sećamo se ko je još gutao na probi i pobedio 😅Lora vestica stiropor, Lo pesak....Dobro... Svako guta ono sa cime raspolaže 🤣

:lu: Laura Thorn – La Poupée Monte Le Son

Sladak nastup, zanimljiviji od prethodna dva, ali opet i kod nje presvlačenje iz rozeg u srebrni kostim. Fini su plesači, ok i animacije, ko neka Alisa u zemlji čuda...

:il: Yuval Raphael – New Day Will Rise

Kod ove gospođice, malko prsao glas nakratko, ali nije strašno. Počinje nastup na podu, pa se popne uz stepenice na onu šljašteću skalameriju i tu je do kraja nastupa. Pred kraj pada i zlatna kiša. Publika i zviždi i tapše na kraju, pomešano.

:il: Yuval Raphael – New Day Will Rise

Kod ove gospođice, malko prsao glas nakratko, ali nije strašno. Počinje nastup na podu, pa se popne uz stepenice na onu šljašteću skalameriju i tu je do kraja nastupa. Pred kraj pada i zlatna kiša. Publika i zviždi i tapše na kraju, pomešano.
Nadam se da ce da prsne i sutra i u subotu 🥰

Luksić mi je postao šećerna bolest, koliko god volim taj tip pesama, nekada je stvarno too much. A i ona mi nema neku harizmu da to proda. Mogla bi ispasti laganini, što se mene tiče.

Luksemburg pokidao. Finale sigurnije nego da je sutra četvrtak

:fi: Erika Vikman – ICH KOMME

Erika u svom fazonu, publika vrišti, fina reakcija, atmosfera slična kao na nacionalnom izboru.

Da, Tynna se neće skoro sastaviti, ali ajde, bolje je to nego što je bilo.

Је ли Луан у истој оној 'аљини?
Čini mi se da je ista, ako se razlikuje onda je to neki detalj slabo primetan... Moguće da će neku drugu u finalu.

Ja procitah da srpski nastup u kamerama izgleda jako lepo. 🤭
Za Austriju procitah negativne komentare da uopste ne izgleda kao neko ko pretenduje za pobedu.

Back