Ajao koliko sam ja ovo puta slušao nakon PZE-a, nešto je kliknulo....Prinčeva pesma je bila tek druga najbolja pjesma izvođača iz Vranja na ovogodišnjem PZE, nzm kako misli da prođe na ESK...
Molim?Nisam video da naša tri prsta kad pokazujemo ikog uznemirava, valjda postoje neki interni simboli koji su u duhu neke nacije. Naravno, kod nas mora uvek neka iskrivljena realnost.
APDEJT:Stanje stvari sa lajkovima:
36,102
19,463
14,949
14,129
11,162
9,556
7,066
6,295 (NQ)
5,688
5,218
4,947 (NQ)
4,700
4,002 (NQ)
3,592 (NQ)
2,707 (NQ)
---------------------
20,962
9,757
4,909
Zapažanja:
-Poljaci, Ukrajinci i Španci standardno nabijaju sebi lajkove, ostali se čine realistično
-Ko bi rekao da će Deslocado biti skoro na nivou BBB
-BBB teško da može pobediti sa ovako malo lajkova s obzirom da se oslanjaju na tvt u finalu
-Albanija ima šansu da ostvari najbolji rezultat ikada
Primer?Pokušao sam da slušam i Esc Gabea i ostale ali jednostavno ne mogu. Nije problem woke kao woke već guranje ideologije i agende u skoro sve što kažu. Nemam problem ni kad čovek ima bias, svi ih imamo ali više volim kad se prizna da bias postoji a ne da se svako mišljenje gura kao činjenica i nema prostora uopšte za neko suprotno mišljenje.
Oni prolaze 10000% imaju Letoniju, Uk, IrskuKatarsis – Tavo Akys
Ovo mi je najdosadniji nastup večeras, monotono, tu i tamo svetla nisu loša, kao za neki triler, da te prođe jeza, da li od toga ili dosadne pesme...
Mila je skupo platilaPrinčeva pesma je bila tek druga najbolja pjesma izvođača iz Vranja na ovogodišnjem PZE, nzm kako misli da prođe na ESK...