TheCode_123
Ekspert
Pa kako se slozio ceo ziri kad je lik bio drugi??Da, rekao sam. Zato što jednostavno jeste. I u tome se složio ceo žiri![]()
Pa kako se slozio ceo ziri kad je lik bio drugi??Da, rekao sam. Zato što jednostavno jeste. I u tome se složio ceo žiri![]()
U polufinalu je bio prvi kod žirija. O tome govorim. Naravno da mogu da govorim samo o onome u čemu sam učestvovaoPa kako se slozio ceo ziri kad je lik bio drugi??
Mislim da nam je svima jasno da se taj niz kad tad morao prekinuti. Mnogo mi je žao zbog toga, posebno što se zalomilo na Princu, ali svesni smo bar mi ovde da je bilo pitanje trenutka i da je malo falilo da se to dogodi prošle ili pretprošle godine. Nažalost situacija u zemlji je ove godine tome u mnogome doprinela. Sad šta je tu je, ne treba očajavati, već se potruditi da se sledeće godine vratimo još jači i nastavimo tamo gde smo stali.Žao mi je što se sve tako završilo i što je baš on prekinuo niz prolazaka, ali valjda je svako svjestan svog kvaliteta.
Pitaj doticnog jel razumeo Grcki nastup, ako moze da mi objasni pls.
Ma kako da ne samo traze izgovore.Duška i Princ se malo pre uključili u Beogradsku hroniku iz Bazela.
Duška kaže da je sigurna, da je glasao žiri pored publike, da bi Stefan bio u finalu. Kaže da je drugo polufinale bilo mnogo intenzivnije i dinamičnije.
Princ rekao da je ponosan na sve što su uradili i misli da nisu mogli više da daju od onog što smo videli. Dodao je da je spokojan jer je dao sve od sebe. Čestita svima i koji su ušli u finale, i onima koji nisu, jer su svi briljirali. Raduje se povratku kući i novim nastupima.
View attachment 34410