Сад видех да она кокош Сафура чита гласове за љенд ов фајр... тачно ми се слошило
Ti kažeš da je ta zasićenost posle 2007 traje tako dugo zbog toga što Evrovizija više nije ono što je nekada bila? Šta se tu konkretno promenilo od 2000-ih, a da nama ne ide u korist,pa je zato hajp splasnuo,i nestao(izuzev Hurricane i Konstrakte)?Tada se i "pucalo" odmah na visoko. Kad se sjetim kolika je euforija vladala sa Zeljkom 2004 i Marijom 2007, takodje dobrim dijelom i sa No Name 2005.
2006 opšti skandal. Koliko je sad ovo nakon 2008 manja zainteresovanost svih (od izvođača preko medija), uz izuzetke poput godina kada su isli Konstrakta i Hurricane, ali ni blizu početnog perioda koji si naveo.
Ok, posle pobjede 2007 su svi bili zasićeni, ali nisam mislio da će zasićenost ovoliko trajati. Ima malo i do same Evrovizije koja iz više razloga nije ono što je bila.
Sto se tice plasmana kao plasmana, zasluzili su uglavnom svi bolji plasman poslednjih par godina. Hurricane pogotovo, kao i Balkanika i Nevena po mom mišljenju.
Dobro, Konstrakta je prošla fenomenalno.
Ti kažeš da je ta zasićenost posle 2007 traje tako dugo zbog toga što Evrovizija više nije ono što je nekada bila? Šta se tu konkretno promenilo od 2000-ih, a da nama ne ide u korist,pa je zato hajp splasnuo,i nestao(izuzev Hurricane i Konstrakte)?
Intervidenie nema alternativu!!!Misliš zato što sada dominira pro-zapadna i Pro-NATO geopolitika(Ukrajina,Izrael),a mi ne volimo Zapad i NATO zbog bombardovanja 1999,dok je u 2000-im dominirala na ESC-u Rusija,dakle geopolitika koja nama odgovara.
Pa Ukrajina nije u NATO-u, a ni Izrael koliko znam, tako da ti ova teorija zavere pada u vodu.Misliš zato što sada dominira pro-zapadna i Pro-NATO geopolitika(Ukrajina,Izrael),a mi ne volimo Zapad i NATO zbog bombardovanja 1999,dok je u 2000-im dominirala na ESC-u Rusija,dakle geopolitika koja nama odgovara.
Pa kada se na to doda da je u 2000-im domirala i Grčka, takođe naša bratska zemlja,jasno je ko dan zašto je tada entuzijazam bio tako ogroman. Grčka i Rusija kao naše bratske zemlje i njihova tadašnja dominacija je doprinela da i mi dominiramo tada i da imamo takav ogroman entuzijazam. Tadašnja dominantna kombinacija Grčka-Rusija je kombinacija koja nam najviše odgovara,a Ukrajina-Izrael,koja je sada domininatna,nije nam odgovarajuća nikako.Intervidenie nema alternativu!!!
Kakvo je predstavljanje bodova? Da li odmah prikazu 1-10 bodova ili kao prosle godine sve ubrzano?Sad na trećoj generalnoj probi finala, malko su ubrzali pa je glasanje žirija krenulo oko 5 minuta ranije. Svakako očekujte da glasanje žirija večeras krene otprilike između 00.10-00.15.
Па јесмо, али сам то био сметнуо. И онда је опет угледам. Ретко иритантна појава.Pa o tome smo pričali odavno, sećaš se Scooby da si komentarisao kad sam te tagovao da ćeš se obradovati. Sinoć je razvezala, sva se pogubila na probi glasanja, mada nije pevala svoju Drip Drop numeru. A ide druga po redu, nakon Švedske.