Bilo bi najbolje, uostalom zadnji put je pobedila još dok je Tito bio živ.Pobedjuje Francuska
Bilo bi najbolje, uostalom zadnji put je pobedila još dok je Tito bio živ.Pobedjuje Francuska
Meni nikakvo zadovoljstvo ne predstavlja da smo deo finala, a da to nismo zaslužili, a ove godine svakako nismo. U svakom mogućem pogledu smo bili neprimetni i to je što je. Da smo imali pesmu i nastup dostojne finala, svakako bi taj osećaj žala bio pristutan.Nemaš taj osjećaj zbog Srbije kao tvoje zemlje? Pitam onako, bez loših namjera? Bar da bude dio finala, ako ništa drugo.
Drugačije ne bismo ovo imali, ovako ispalo boljeOvo je odlično, ali izuzetno jadan potez EBU-a. Oduzmeš im pobede i sad šta, imaju najbolji revijalni deo i koji i publika najviše voli u odnosu na neke druge pobednike.
Da nema žirija, *zrael bi pobeđivao. Razmisli dvaput!Da nema žirija da donese "pravdu" imali bi za pobednike ova dva fenomenalna momka.
Albatrose, naravno da je drugačiji osećaj kada je tvoja zemlja u finalu, ali zašto bi nam bilo žao ako to nismo zaslužili?Vokalom je zaslužio, ako ništa drugo. Ovo je takmičenje zemalja na kraju krajeva, ali ok.
Meni nikakvo zadovoljstvo ne predstavlja da smo deo finala, a da to nismo zaslužili, a ove godine svakako nismo. U svakom mogućem pogledu smo bili neprimetni i to je što je. Da smo imali pesmu i nastup dostojnu finala, svakako bi taj osećaj žala bio pristutan.
Ja glasala u 21.49. Jos nista nije stigloJesu vam stigle povratne poruke? Ja sam poslao 4 poruke, a samo za jednu mi je stiglo hvala što ste glasali
Pa nažalost, ovo nije takmičenje samo dobrih vokala, odavno.Slažem se sa Albatrosom, zaslužio je da bude u finalu. Ako ni zbog čega drugog, zbog fenomenalnog vokala.
Samo one godine kad su i stvarno pobedili.Da nema žirija, *zrael bi pobeđivao. Razmisli dvaput!