ESC 2025: Generalne probe, polufinale i finale

Nemaš taj osjećaj zbog Srbije kao tvoje zemlje? Pitam onako, bez loših namjera? Bar da bude dio finala, ako ništa drugo.
Meni nikakvo zadovoljstvo ne predstavlja da smo deo finala, a da to nismo zaslužili, a ove godine svakako nismo. U svakom mogućem pogledu smo bili neprimetni i to je što je. Da smo imali pesmu i nastup dostojne finala, svakako bi taj osećaj žala bio pristutan.

Finska bi s tom energijom trebala biti 2., s obzirom na slicnu energiju drugoplasiranih u prethodne dve godine

Ovo je odlično, ali izuzetno jadan potez EBU-a. Oduzmeš im pobede i sad šta, imaju najbolji revijalni deo i koji i publika najviše voli u odnosu na neke druge pobednike.
Drugačije ne bismo ovo imali, ovako ispalo bolje :ROFLMAO:

Vokalom je zaslužio, ako ništa drugo. Ovo je takmičenje zemalja na kraju krajeva, ali ok.
Albatrose, naravno da je drugačiji osećaj kada je tvoja zemlja u finalu, ali zašto bi nam bilo žao ako to nismo zaslužili?

Da sam videla Princa u finalu prva bih komentarisala da nije zaslužio da bude tu.

Prosto mi nije satisfakcija da se uvek pogura a znam da će biti u bottom 10, nemam onda ni za šta da navijam.

Meni nikakvo zadovoljstvo ne predstavlja da smo deo finala, a da to nismo zaslužili, a ove godine svakako nismo. U svakom mogućem pogledu smo bili neprimetni i to je što je. Da smo imali pesmu i nastup dostojnu finala, svakako bi taj osećaj žala bio pristutan.

Ok, pošteno, tvoje misljenje. Ja mislim da je Princ trebao biti u 10 prekjuce.

Back