ESC 2025: Generalne probe, polufinale i finale

Hvala Austriji što je spasila Evroviziju. Više mi ni glasanje nije uživanje, nego stres i paranoja... Ukrajina ponovo u top 10. Kupljeni glasovi drugo mesto. Dame i gospodo, mislim da je sve ovo nezaustavljivo.

Erika van top 10 mi je šok.

Louane 50 tvt bodova još šokantnije.

Švica 0 tvt bodova za šlog.

Izrael i Ukrajina kanceri takmičenja. Oboje da lete iz takmičenja na duže vreme. Ovi žrtveni poeni koje kradu poštenim učesnicima su KRIMINAL.

Čini mi se da je Austrija bila 5. kod publike, ispred nje bili Izrael, Estonija,Švedska i Albanija.

Nenormalno je koliki je jaz između glasova žirija i publike ove godine. Sada je izbegnuta katastrofa u vidu pobednika, ali ne bude li se Izrael eliminisao, pitam se da li uopšte više ima smisla pratiti, pa i učestvovati. Šta sad, svake godine treba da gledamo ovakve scenarije? Mrš.

Izrael i Ukrajina kanceri takmičenja. Oboje da lete iz takmičenja na duže vreme. Ovi žrtveni poeni koje kradu poštenim učesnicima su KRIMINAL.
Apsolutno, muka mi je od te dve zemlje. Finska saslužila top 10.

Bolji rezultat sam predviđao i Jermeniji, Malti, Poljskoj. Slažem se i za Francusku i Švajcarsku, jedino što mi je logično za Maltu je da je ljudima nastup bio too much i to mogu da razumem.

Cg publika: 12 Albanija, 10 Estonija, dalje se ne sjecam kako je rekao komentator.
Na kraju je rekao da CG treba bolja produkcija q i bolji model. Kaže da je baza izvođača tolika kolika je.
Napomenuo da CG bira a većina zemalja ima interni izbor.

Cg publika: 12 Albanija, 10 Estonija, dalje se ne sjecam kako je rekao komentator.
Na kraju je rekao da CG treba bolja produkcija q i bolji model. Kaže da je baza izvođača tolika kolika je.
Napomenuo da CG bira a većina zemalja ima interni izbor.
Valjda nisu dali ni bod i*****u.

Moj problem sa ukrajinom je sto mi se jako cesto svide njihove pesme, npr prosle godine sam navijao za njih, dok ove necu ni da spominjem, sklanjajte ih ko i ruse

Back