Potpis i pecat. Gade mi se i jedni i drugi.Nije samo Izrael problem nego i Ukrajina, obe treba izbaciti na neki mali period. Obe podjenako igraju kvarno.
Apsolutno, muka mi je od te dve zemlje. Finska saslužila top 10.Erika van top 10 mi je šok.
Louane 50 tvt bodova još šokantnije.
Švica 0 tvt bodova za šlog.
Izrael i Ukrajina kanceri takmičenja. Oboje da lete iz takmičenja na duže vreme. Ovi žrtveni poeni koje kradu poštenim učesnicima su KRIMINAL.
Valjda nisu dali ni bod i*****u.Cg publika: 12 Albanija, 10 Estonija, dalje se ne sjecam kako je rekao komentator.
Na kraju je rekao da CG treba bolja produkcija q i bolji model. Kaže da je baza izvođača tolika kolika je.
Napomenuo da CG bira a većina zemalja ima interni izbor.
Moj problem sa ukrajinom je sto mi se jako cesto svide njihove pesme, npr prosle godine sam navijao za njih, dok ove necu ni da spominjem, sklanjajte ih ko i ruseErika van top 10 mi je šok.
Louane 50 tvt bodova još šokantnije.
Švica 0 tvt bodova za šlog.
Izrael i Ukrajina kanceri takmičenja. Oboje da lete iz takmičenja na duže vreme. Ovi žrtveni poeni koje kradu poštenim učesnicima su KRIMINAL.
Austrija je bila 4. kod publike, Albanija je dobila par poena manje od njega.Čini mi se da je Austrija bila 5. kod publike, ispred nje bili Izrael, Estonija,Švedska i Albanija.