Милан
Ekspert
Ма како да не, па да онда позову Косово да учествује. Тад не би требало да учествујемо.Ja mislim i da ne treba da ucestvujemo, sve dok su tu Ukrajina i Izrael, jednostavno bojkot
Ма како да не, па да онда позову Косово да учествује. Тад не би требало да учествујемо.Ja mislim i da ne treba da ucestvujemo, sve dok su tu Ukrajina i Izrael, jednostavno bojkot
Pa zar ti broj ucesnika ne govori da i te kako ima bojkota…samo se navode drugi razlozi…a tek ce se jos smanjiti broj ucesnika, pa nek ucestvuju i dalje Izrael i UkrajinaSvake godine mnoge države prete nekim bojkotima i nikom ništa. Dok sve to bude mrtvo slovo na papiru, od cele priče nema ništa.
EBU ne zaslužuje bolje.Tri zadnja pobjednika eurovizije ukupno jedna 12ica od publike oh wow
Pa super je otpevati lepo, ali treba da se i pesma svidi ljudima. Po toj logici trebalo je da i Princ bude u top 10.Inace ovih 0 poena publike za Svajcarsku porucuje svim buducim takmicarima da ne mozes da dodjes i otpevas lepo, to nije ono sto se boduje i vrednuje, sto je apsolutno sranje ako pitate mene
Nisam verovao da cu ovo ikad reci, ali Albanija je zasluzila mnogo visu poziciju.Realno je žiri Grčku i Albaniju ukanalio prilično.
Au. Totalni, ali totalni debakl epskih razmera. Manje više smo dobili ukupno 1 poen od ljudi koji nisu Srbi.
Pa nije Finska uspela zbog glasacke masinerije Izraela i Ukrajine.Nemojte toliko da pljujete sada, nije sve ni do samog izbora, na Evroviziji treba da se poklopi puno toga. Evo imali smo ove godine fenomenalan UMK, pa Finska nije uspela da udje ni u top 10. Istovremeno, imali smo ispodprosecni Sanremo gde cak pobednik nije ni otisao na Evroviziju, pa su zauzeli odlicno 5. mesto. Jednostavno nema pravila. Svakako, ove godine smo u startu bili osudjeni na propast zbog izbora pesama na PZE, ali ne znam koliko je to do RTS-a, a koliko do toga da je nasa muzicka scena jednostavno slaba (iliti nepostojeca) i ne prati trendove.
Govori, ali potrebne su konkretnije akcije od konkretnijih zemalja. Dok odustaje Moldavija, a vraća se CG, ništa nismo uradili.Pa zar ti broj ucesnika ne govori da i te kako ima bojkota…samo se navode drugi razlozi…a tek ce se jos smanjiti broj ucesnika, pa nek ucestvuju i dalje Izrael i Ukrajina
Security assaulting a demonstrator, obozavam ovaj naslov. Trebalo je samo da dodaju peaceful demonstrator.
Pa iskreno nije, baš je tu gde treba da jeste. Ušla u top 10 i to je sasvim ok. Nastup je bio promašaj a i pesma je po meni precenjena.Nisam verovao da cu ovo ikad reci, ali Albanija je zasluzila mnogo visu poziciju.
Mnogo je random sve bilo.
U redu, ocigledno je najlakse ljudima da krivicu za sve probleme svale na nekog, u ovom sucaju Izrael i Ukrajinu.Pa nije Finska uspela zbog glasacke masinerije Izraela i Ukrajine.
Jedva čekam da neko objasni kako bi Tam, Vukayla, Haremke, pa čak i ОХАЈО prošli gore od ovog non-eventa koji smo na kraju poslali i koji je takav hit da se i Joksimović stideo da se potpiše kao aranžer.Nemojte toliko da pljujete sada, nije sve ni do samog izbora, na Evroviziji treba da se poklopi puno toga. Evo imali smo ove godine fenomenalan UMK, pa Finska nije uspela da udje ni u top 10. Istovremeno, imali smo ispodprosecni Sanremo gde cak pobednik nije ni otisao na Evroviziju, pa su zauzeli odlicno 5. mesto. Jednostavno nema pravila. Svakako, ove godine smo u startu bili osudjeni na propast zbog izbora pesama na PZE, ali ne znam koliko je to do RTS-a, a koliko do toga da je nasa muzicka scena jednostavno slaba (iliti nepostojeca) i ne prati trendove.