I mi smo isti broj poena dali dvema drzavama.. 4 cini mi seJedan interesantan podatak sa glasanja. Televoting iz Crne Gore u drugom polufinalu: po 3 boda za Izrael i Letoniju. Jel' realno da su dobile isti broj SMS poruka?![]()
Druze, ako je tebi u celoj prici Svajcarska sramota svaka ti cast... Voleo bih da imam tu slepu samouverenost, verujem da je sjajan osecaj.Moj predlog za sledecu godinu da se glasanje vrati na sistem u kome se kombinuju glasovi publike i zirija, kao npr. 2013, a ne da se objavljuju razdvojeno. Tako bar ne bismo odmah shvatili koliki je jaz izmedju glasova publike i zirija. Uvek mi deluje jadno kad favorit zirija, kao sada Svajcarska, totalno flopne sa glasovima publike. Bas sramota za izvodjaca.
Evo sad gledam za cg, izgleda da su ispravil na esc sajtu. Sad piše 3 Letonija, 8 Izrael.I mi smo isti broj poena dali dvema drzavama.. 4 cini mi se
Nemo sa plavog mosta definitivno what the hell just happened momenat večeri.Momenti večeri:
- Duškina toksičnost u toku nastupa (danas se da joj je ovo poslednji ESC koji prati).
- Žiri koji glasa za UK.
- Nemo sa plavog mosta.
Bože sačuvaj, ko ulična prostitutka, ima li onog nekog normalnog saradnika da mu kaže da izgleda odvratno
Ja ne znam ko su ovo troje ljudi, znam samo Bojanu i Ivanu.![]()
Baš da vidim da li je holandski komentator rekao to za njega, kao što je onomad rekao za HurricaneBože sačuvaj, ko ulična prostitutka, ima li on nekog normalnog saradnika da mu kaže da izgleda odvratno