ESC 2025: Generalne probe, polufinale i finale

Jedan interesantan podatak sa glasanja. Televoting iz Crne Gore u drugom polufinalu: po 3 boda za Izrael i Letoniju. Jel' realno da su dobile isti broj SMS poruka? 🤣
I mi smo isti broj poena dali dvema drzavama.. 4 cini mi se

Moj predlog za sledecu godinu da se glasanje vrati na sistem u kome se kombinuju glasovi publike i zirija, kao npr. 2013, a ne da se objavljuju razdvojeno. Tako bar ne bismo odmah shvatili koliki je jaz izmedju glasova publike i zirija. Uvek mi deluje jadno kad favorit zirija, kao sada Svajcarska, totalno flopne sa glasovima publike. Bas sramota za izvodjaca.

Moj predlog za sledecu godinu da se glasanje vrati na sistem u kome se kombinuju glasovi publike i zirija, kao npr. 2013, a ne da se objavljuju razdvojeno. Tako bar ne bismo odmah shvatili koliki je jaz izmedju glasova publike i zirija. Uvek mi deluje jadno kad favorit zirija, kao sada Svajcarska, totalno flopne sa glasovima publike. Bas sramota za izvodjaca.
Druze, ako je tebi u celoj prici Svajcarska sramota svaka ti cast... Voleo bih da imam tu slepu samouverenost, verujem da je sjajan osecaj.

Nisam shvatio tvoj komentar, a mozda sam se i pogresno izrazio. Mislim da bi svakom izvodjacu koji dobije 0 od publike bilo nelagodno, narocito nakon 200+ glasova zirija, i nisam neko ko uziva da to vidi. Zato mislim da ovakav nacin objavljivanja glasova treba da se promeni/vrati na staro.

Ne znam, meni je neprijatno to da gledam, desavalo se i prethodnih godina, ali ovaj slucaj sa Svajcarskom mi je bas ekstreman.

Upravo to. Evrovizijska publika je naviknuta na svašta i teško je nešto može šokirati, ali čini mi se da je Nemo uspeo.
Btw, meni se ta njegova nova pesma dopada, ali jako je teško držati fokus na pesmi kada gledam u ono.

Генерално гледано шоу је синоћ био екстра и стварно је све било на нивоу. Ревијални део са Керијом и Лазањом фантастичан. Резултати напети, занимљиво јњ било за пратити. Израел обавезно избацити из такмичења, оно више није занимљиво.

Нему је бесмислено коментарисати, дечку се у очима види да има озбиљан психички проблем. Синоћ је деловао као особа која се умало предозирала седативима

Back