ESC 2025: Generalne probe, polufinale i finale

Ja sam se baš istresirao sinoć kad sam video da Estonija ima bod manje od Izraela. Počeo sam da psujem i da se nerviram zašto sve glasove nisam uputio ka Estoniji umesto Finskoj 😂 ali dobro, svakako je Tomi dobio 12 od nas, a i Austrija je ipak na kraju pobedila pa se sve dobro završilo.

Razumem da Ukrajina ima toliki tvt, sto iz sazaljenja sto od raseljenih Ukrajinaca. Ali Izrael… besmisleno. Vidi se da iz aviona da petljaju.

• Like
Reactions: FFM
Albanija 24-a? Ukrajina je nekome bila u top 5? Grčka 13-a a Nemačka druga?

Ovo neka zakasnela prvoaprilska šala?

Albanija 24. OVE GODINE?
Velika sramota. Baš mi je degutantno što ovi naši ne mogu bar na muzičkom takmičenju da budu realni a ne da pokazuju netrpeljivost prema njima.
Jeste, a oni su prema nama baš trpeljivi i dele poene i šakom i kapom svake godine...

Na stranu pesma koja je prosek I ništa više, zašto bi dali poene nekome ko pokazuje simbol dvoglavog orla?

Albanija 24. OVE GODINE?
Velika sramota. Baš mi je degutantno što ovi naši ne mogu bar na muzičkom takmičenju da budu realni a ne da pokazuju netrpeljivost prema njima.
A sto bi bili, kad bi i oni nama isto to uradili. A u isto vreme ne vidim razlog hajpa oko albanske pesme

A sto bi bili, kad bi i oni nama isto to uradili. A u isto vreme ne vidim razlog hajpa oko albanske pesme
Pa dobro, onda lepo kažemo da naš žiri ne glasa po kvalitetu pesme nego glasa da bi terao inat Albancima jer bi i oni nas stavili na zadnje mesto.

A ne da se pravimo da je naš žiri divan, stručan i pre svega nepristrasan i pošten. Ne, to su cirkuzanti koji su se tu našli samo jer je i ustanova koja ih je pozvala takođe cirkus.

Iskreno govoreći dobar je to show bio. Najbolji Kaarja i Baby Lazagna. Drago mi je da je Austrija pobijedila na kraju jer je nastup i izvedba sve bilo na veoma viskom nivou i da Švedska nije pobijedila kao i Izrael.Ovog puta žao mi je za UK i Švajcarsku za te nezalužene 0 televotinga.

Back