Izdvojio bih rangiranje Albanije kao 24. za jedno od ozbiljnijih wtf momenata glasanja našeg žirija u finalu..Najjace mi je to filozofiranje srpskog zirija i onda dodju rezultati na ESC gde srpski ziri glasa za neke pesmuljke, a za to cak niko ne bi glasao ni na nasem nf.
Izdvojio bih rangiranje Albanije kao 24. za jedno od ozbiljnijih wtf momenata glasanja našeg žirija u finalu..
Mr. Aleksandar HabicNisam ispratio ko je bio u srpskom ziriju?
Ја послао 20 порука с једног броја и 5 са другог за Израел.Ah ta 2 glasa koja je srpska publika dala Izraelu![]()
Jeste, a oni su prema nama baš trpeljivi i dele poene i šakom i kapom svake godine...Albanija 24. OVE GODINE?
Velika sramota. Baš mi je degutantno što ovi naši ne mogu bar na muzičkom takmičenju da budu realni a ne da pokazuju netrpeljivost prema njima.
A sto bi bili, kad bi i oni nama isto to uradili. A u isto vreme ne vidim razlog hajpa oko albanske pesmeAlbanija 24. OVE GODINE?
Velika sramota. Baš mi je degutantno što ovi naši ne mogu bar na muzičkom takmičenju da budu realni a ne da pokazuju netrpeljivost prema njima.
Pa dobro, onda lepo kažemo da naš žiri ne glasa po kvalitetu pesme nego glasa da bi terao inat Albancima jer bi i oni nas stavili na zadnje mesto.A sto bi bili, kad bi i oni nama isto to uradili. A u isto vreme ne vidim razlog hajpa oko albanske pesme
Od Ćacija se ni ne očekuje nešto drugoЈа послао 20 порука с једног броја и 5 са другог за Израел.