ESC 2025: Generalne probe, polufinale i finale

Pa ne, moguce je raditi dve stvari istovremeno, mogu i to i to.

Jadan San Trolino. 😂 Za Italijane no comment, staviti onakav vokal pre svega na poslednje mesto je genocid. Što reče creature, mogli su ostati kredibilni i staviti ih makar u top 15.

Estonski, malteški i grčki žiri lobanjetine za poslednje mesto takođe. 💀

Last edited:
Stariji članovi žirija su verovatno odrasli na italijanskoj muzici i na Sanremu...
Baš sam jučer komentirao da mi nije jasno to guranje Italije u hrvatskom žiriju. Ipak, većina hrvatske glazbe se u povijesti bazirala na Sanremo. Sama Dora je bila osmišljena po uzoru na isti i tada se i gledalo na HRT-u da pjesme na Dori budu u stilu Sanrema. Zadnjih godina se odustalo od toga i stalno se naglašava posebno od Leta 3 i BL da se prijave različiti muzički pravci jer se želi okrenuti Doru da bude drugačija, različita ili kako god kako je i na Eurosongu.

Mislim da ćemo trebati čekati da se novija generacija glazbenika etablira i pokosi ove što se dive jedino Sanremu i ničemu više.

Oni su sada deo zapada. Podržavaju susjede.

Last edited:
Meni je to tužno, jer nijedna od tih velikih zapadnih zemalja(pogotovo Italijani) ne podnosi Balkance i gleda na nas kao na nižu rasu.
Nažalost to je istina i mislim da se taj njihov odnos prema nama nikada neće promeniti na bolje.
Daj Bože da grešim.

Back