Bolje im je da se bave time kako da izaberu pesmu koja nece zavrsiti u bottom 5.
Bolje im je da se bave time kako da izaberu pesmu koja nece zavrsiti u bottom 5.
Ali Austrija poslednja kod italijanskog zirija? Jel su oni bese dali 12 Velikoj Britaniji? Da nisu mozda opet slucajno obrnuli glasove?Srbija i Crna Gora sestre po tome što nam žiri stavio Island na poslednje mesto.
View attachment 34511
I Loreen 2012. u BakuuŠouKao i Lazanji 0 kad su bili žiri na Dori.
E, ovo... Koliko sam se ja sinoć iznervirao zbog toga. Svake jebe*e godine. Koja je poanta tog tolikog šlihtanja Talijanima, ne razumijem. Čudno pa im i Albanija nije dala 12 ove godine, i oni su ranije slinili na Italiju.Ali hrvatski i slovenački žiri koji im svake godine trpaju 12-ice su mi zaista blago neshvatljivi.
Stariji članovi žirija su verovatno odrasli na italijanskoj muzici i na Sanremu...Ali hrvatski i slovenački žiri koji im svake godine trpaju 12-ice su mi zaista blago neshvatljivi.
Baš sam jučer komentirao da mi nije jasno to guranje Italije u hrvatskom žiriju. Ipak, većina hrvatske glazbe se u povijesti bazirala na Sanremo. Sama Dora je bila osmišljena po uzoru na isti i tada se i gledalo na HRT-u da pjesme na Dori budu u stilu Sanrema. Zadnjih godina se odustalo od toga i stalno se naglašava posebno od Leta 3 i BL da se prijave različiti muzički pravci jer se želi okrenuti Doru da bude drugačija, različita ili kako god kako je i na Eurosongu.Stariji članovi žirija su verovatno odrasli na italijanskoj muzici i na Sanremu...
Nažalost to je istina i mislim da se taj njihov odnos prema nama nikada neće promeniti na bolje.Meni je to tužno, jer nijedna od tih velikih zapadnih zemalja(pogotovo Italijani) ne podnosi Balkance i gleda na nas kao na nižu rasu.