rs Srbija 2025: Princ - Mila

Ja nisam čuo da je on nekoga krivio što nije prošao.Jedino što je rekao da nije bilo interesovanja u Srbiji na ESC zbog političke situacije i ovo što je rekao da su dali maksimum na sceni.Dobro ovo za twiteraše ga je neki novinar pitao.
Pa nije bilo interesovanja u Srbiji, a sta je sa Evropom. Mi svakako nismo mogli za njega da glasamo.

Princ delulu fanice se čude rezultatu ko pura dreku kao da nisu vidjele dislajkove i komentare kako kuhaju njegovu Milu nakon osvajanja PZE-a i govore da je NQ još tada. Bio je upozoren, nije da nismo znali.

giphy.gif

Da, ja definitivno ne bih bio za odabir izvodjaca od strane publike, zajebi ti to, odmah ce neka prevara.

Ja ne vidim razlog da bude vise od 10 ucesnika. Takodje nema ni potrebe za dva PFa - neka se dobro pripreme za finale i to je to. Na probama treba da se isprobava, ne u javnom programu.
Ja bih sacuvao polufinala cisto da bi mogao da se razvije hajp za sam festival ili odredjenog izvodjaca (da je bilo samo finale, Konstrakta ne bi pobedila), mislim imaju Finci taj odlican sistem gde imaju malo pesama samo u finalu, ali ne mislim da su RTS strucnjaci kapacitet da iznesu to na adekvatan nacin, pogledajte koliko se vodi racuna o marketingu, izlazi jedna pesma dnevno, svako dobije ozbiljan spot, svakom se posveti dovoljna paznja do samog finala i tu polufinala nisu potrebna. RTS strucnjacima je vrhunac marketinga dovesti u Sarenicu izvodjace i polepiti bilborde po gradu.

Pa ako ostane tako, da, ali mislim da bi bilo bolje da snime "spotove" u nekom drugom studiju i pustaju ih 2-3 nedelje unapred.

Imamo previse anonimusa i krs pesama da bi festival zaista zaziveo, mislim da ga to bas gusi.

Samo četiri dana nakon drugog polufinala, Prinčev nastup više nije u YouTubu trendingu.

Poražavajućih 350K pregleda ga smeštaju na samo dno gledanosti. Manje pregleda od nas imaju samo Slovenija i Gruzija.

Pa nije bilo interesovanja u Srbiji, a sta je sa Evropom. Mi svakako nismo mogli za njega da glasamo.
Verovatno misli na to da nije dovoljno pažnje posvećeno Evroviziji ove godine, a samim tim je dijaspora bila slabije informisana da se ona uopšte održava jer su sve oči uprte u aktuelnu političku situaciju. Zbog toga i nismo dobili glasove na koje smo računali.

Fala bogu nisam gledao emisiju jedan užasan dan.

Duški bolje ide sastavljanje izveštaja da RTS trpi pritiske i da se nad njima vrši nezakonita blokada od strane nacista, sve to kroz njene ruke i PR službu prolazi. Aca Stojanović bi Evroviziju bolje komentarisao.

Evo objavili su jučerašnje gostovanje pa vi koji niste ispratili možete pogledati.
Komentari ispod emisije su vrlo zanimljivi i podeljeni.

Annus horribilis kako god da okreneš, a rezultat realan i zaslužen.

Duška da se kojim slučajem istinski bavi korporativnim imidžom RTS-a prvo što bi trebalo da uradi je da potpiše sopstvenu ostavku, jer njeno ponašanje odavno prešlo granice pristojnosti i dobrog ukusa.

Iako je rano za bilo kakva očekivanja, stvarno ne vidim za šta iole pozitivno bismo mogli da se uhvatimo za narednu sezonu, jer sumnjam da će se u našem selekcionom procesu nešto bitnije menjati. U prilog tome i govore ovi identični delulu RTS istupi nakon ESC-a + to je jedino u čemu su konstantni.

Jedino nam preostaje da naivno verujemo da će nam Beč (ili gde već) nekim ludim slučajem opet biti taličan, pošto drugih opipljivih momenata za bilo kakav racionalan optimizam nemamo.

Back