rs Srbija 2025: Princ - Mila

Devojka koja u 21. veku nema osnovno znanje iz engleskog jezika. Kako je pratila pop kulturu, muzicke tekstove, filmove, youtube? I sad ce kulturni kapital da nadoknadi za dve godine. Krenula od Zadruge, nastavila u Amidziju. To je taj level, za lokalnu upotrebu.

Mučena Efendi ne zna da bekne na engleskom, a fanovi je obožavaju bila i u revijalnom delu ove godne lol

Pa bar želi da nauči, i sviđa mi se što smatra da joj treba godinu dana da se pripremi, što ranije krene to bolje

Mučena Efendi ne zna da bekne na engleskom, a fanovi je obožavaju bila i u revijalnom delu ove godne lol

Pa bar želi da nauči, i sviđa mi se što smatra da joj treba godinu dana da se pripremi, što ranije krene to bolje
Kad su je eurofanovi napali jer se slikala sa Nemom i napisala golden BOY.

Ona jadna verovatno ni ne zna šta je nonbinary. A inače u turskom i azerbejdžanskom jeziku ne postoje zamenice već se za svakog u trećem licu kaže isto.

Engleski je najmanji problem. Mene više brine njeno ponašanje, loš ukus za modu, vulgarnost itd. Nekako mi baš ide uz Pink i Grand, za lokalnu upotrebu. Nisam je nešto preterano slušao ali ovo što sam čuo je baš loše, klasične nabrajalice i pesme za mesec dana.

Tea Tairovic je isto rekla da ozbiljno razmislja o prijavi sledece godine. Kum je terao da prijavi pesmu Ker finasijer, ali ona misli da u pesmu treba da se ubace i neke strane reci.
Videcemo, kako se najavljuju ima PZE da kida sledece godine. Samo da na kraju ne dobijemo Vampire i ostale PGP podrumare, jer selekciona komisija…..

Jao Pipi, pa nije Džehva najavila staž u CERN-u lol

Nisam primetio ni da je Lucio Corsi blistao u intervjuima na engleskom, pola toga se prevodilo i tumačilo 🤷‍♂️
Hocemo da pravimo poredjenje izmedju muzickog nasledja Italije i naseg? Realno. Pa i Francuzi ne govore dobro engleski ali iza sebe imaju bogato nasledje tradicionalnih pesama ali i savremene zanrove. Btw Lucio je odrastao na glam rocku i italijanskoj kantautorskoj muzici.
Nije problem sto ona ne bi mogla da se sporazume vec sto je brate odrasla na jednom zanru, narodnjackom, i nema predstave sta je to Pesma za Evroviziju, pominje 2008. godinu.
Uz to nepoznajem osobu i dete u Srbiji koji ne govori engleski, gde je ova devojka rasla? 🤷🏻‍♀️
Ne znan kako je u Azerbejdzanu 😂

Last edited:
Tea Tairovic je isto rekla da ozbiljno razmislja o prijavi sledece godine. Kum je terao da prijavi pesmu Ker finasijer, ali ona misli da u pesmu treba da se ubace i neke strane reci.
Videcemo, kako se najavljuju ima PZE da kida sledece godine. Samo da na kraju ne dobijemo Vampire i ostale PGP podrumare, jer selekciona komisija…..
Da ona dodje sa onom pesmom sto ima deo na turskom, po-ki-da-la bi 👌🏻👌🏻👌🏻

Ker finansijer je isto dobar, ali treba da se doradi da ne zvuci kao da je na 1.25/1.5x. Melodija je bas catchy, ali ne dise pesma.

Još samo i mučena Zorja da se prijavi opet u pogrešnoj godini, pa opet izvisi kod publike...ne mogu to podneti.😪
Ali da ne bude kako svi planiraju da se prijave a onda nam dodju samo Joca ajkula, jedan od Kurtića i Filarret. 🤒🥸
Mucena Zorja bi mogla za pocetak da snimi svoj prvi hit, pa onda da gledamo za dalje.

Dzehva bi na poslednjem pze-u bila Madona za svu konkurenciju, a za Teu Tairovic da ne govorim. Tako da samo neka se prijavljuju. Mora da se vrati popularnost festivala, inace nas ceka Beovizija 2018. nivo uskoro.

Beovizija 2018. verovatno najgore izdanje ikada, 2019. odmah za njom.

A toliko sam zeleo da Beti Djordjevic i Rambo budu fenomenalni.

Devojka koja u 21. veku nema osnovno znanje iz engleskog jezika. Kako je pratila pop kulturu, muzicke tekstove, filmove, youtube? I sad ce kulturni kapital da nadoknadi za dve godine. Krenula od Zadruge, nastavila u Amidziju. To je taj level, za lokalnu upotrebu.
Вероватно као и милиони Шпанаца и Италијана који не знају да кажу hello на енглеском....

Вероватно као и милиони Шпанаца и Италијана који не знају да кажу hello на енглеском....
Što se Italijana tiče, među ljudima mlađim od 30 teško ćeš naći te milione... mada govore s teškim akcentom, i pevaju i na engleskom... znaju sve tečno da kažu...

Zahvaljujući Netflixu i inim servisima, na kojima postoji titl umesto nadsinhronizacije engleskog, i zahvaljujući video igricama i društvenim mrežama na engleskom...
Mlađe generacije više ne gledaju nadsinhronizovanu televiziju, već su odrasle na engleskom sadržaju...
Pretpostavljam da je slično i u Španiji...

Vidimo to i u firmi: ranije su dolazili inženjeri kojima su trebale godine, pa čak i decenije, da se osposobe da razgovaraju s klijentima na engleskom. Poslednjih godina smo primili dosta ljudi, i to više nije problem...

Bio sam nedavn u Italiji, u Napulju i iznenadilo me je koliko ljudi zapravo solidno govore engleski, pogotovo mladi.
Nije vise to kao nekada, starije generacije ne znaju ili znaju malo, mladje znaju prilicno dobro, ili bar solidno da mogu da ti pomognu na ulici kad nesto pitas.

Moramo prihvatiti da nije svaki deo Evrope i njihove kulture isti.
Italijani, Španci i Nemci, ne uče engleski, tačnije nije im akcenat na učenju stranih jezika. Sovjetski sistem obrazovanja je takav da oni uče samo o sebi. I geografiju i istoriju itd. Ne znaju baš ni Rusi ni Ukrajinci dobro engleski.

Kod nas je malo drugačije, mi učimo sve i svašta. Ali što bi Efendi mogli da oprostimo, italijanskim predstavnicima vrlo često takođe, Blanca Paloma koja je nabadala prostu rečenicu kao da engleski nije čula u životu? Nije presudno.

Ljudi, bitno je da ima interesovanja i da se o PZE priča. Prošle godine za celo leto smo čuli da se samo Tropico najavio🥴

Back