285. FSC - Secrets of Wisteria Lane

Jeste da je dosta drugačija grupa ljudi tada bila prisutna, ali ako ti išta znači, ja držim negativan rekord po broju učesnika sa tom temom, bilo nas je 21 samo. 😆 Meni je OK pesma, ali konkurencija mislim da je jaka. İako vidim da ti ne deliš mišljenje.

Nije mi palo na pamet da ce musical biti toliko omrazen ovde. 😳 Jeste bio risky izbor, ali mi je neocekivano da je ubedljivo najgora pesma izdanja, jos u ovako slabasnom polufinalu.

Nicole mi je bila jedini izbor u okviru dobijenog zadatka i bilo mi je zadovoljstvo da je posaljem s numerom iz mjuzikla, jer su mjuzikli ono sto je oduvek htela da radi i sada se u tome i ostvarila. Nedavno je dobila svoju prvu Tony nagradu za najbolju glumicu u mjuziklu. 🥰

Prvobitno je trebala da ide kao Norma, ali taj performans ne postoji na yt-u, a i Norma je previse kompleksna i heavy s tom pesmom, verujem da bi to tek bilo neshvaceno (uz izuzetke), ali mozda je svakako jednom prilikom posaljem u buducnosti ako se pojavi video. 🎀

Jeste da je dosta drugačija grupa ljudi tada bila prisutna, ali ako ti išta znači, ja držim negativan rekord po broju učesnika sa tom temom, bilo nas je 21 samo. 😆 Meni je OK pesma, ali konkurencija mislim da je jaka. İako vidim da ti ne deliš mišljenje.
Preslatko sto si imala musical temu! 🥰 Ali da, ne cudi onda ovakav ishod.

NQ - Prvo polufinale

12. XXX
———————————————————————-
13. Alissic - Be no body | 57p - Miki
14. ABBA - Super trouper | 50p - Replay
15. Addison Rae - Aquamarine | 43p - Anhel
16. Craig David - 7 days | 43p - Marko
17. Merlin - Lelo | 34p - Lux
18. Garbage - Bleed like me | 28p - JellyJelly
19. Chesney Hawkes - One and only | 27p - Ivana
20. Eligarf - Terapeut | 22p - Majsta94
21. Gala - Izaberi | 20p - Милан
22. Nicole Scherzinger - I am what I am | 12p - Storm

NQ - Drugo polufinale

12. XXX
———————————————————- ———-
13. Živa - Voices | 56p - Pokahontas
14. ⁠Maja Odžaklijevska - Sve ti opraštam | 56p - etica
15. ⁠Tiesto i Ava Max - The Motto | 54p - Killy
16. ⁠Klergy i Valerie Broussard - Start a war | 54p - Tetsujin
17. ⁠Tate McRae - Sports car | 48p - Whisky
18. ⁠Viki Miljković - Ti muškarac | 48p - Nije sve tako sivo
19. ⁠Kat Dosa - Sexy Express | 43p - botbona
20. ⁠Shawn Mendes - Like to be you ft. Julia Michaels | 42p - Aleksa49
21. ⁠BANKS - BANKS - The devil | 29p - djole_ (debitant)
22. ⁠Kate Miller - You underestimated me, dude | 27p - Vax’ildan
Prvi iznad crte prvo polufinale - 59p
Prvi iznad crte za drugo polufinale - 56p (veći broj glasača)

Šteta za ćaci Vikicu. 🤣
U sklopu zadatka nisam umeo i znao bolje. Stvarno mi je bilo mučno naći pesmu koja odgovara.
Nadam se konačno nekoj temi koja meni odgovara, uz poštovanje svima od Nostalgije pa na ovamo nijedna tema mi nije odgovarala.

Nicole i ja kad vidimo da ponoć nećemo dočekati u Libertaniji 🎉

Screenshot_20250628-183048-117~2.webp

eva-longoria.gif

Ja sam prezadovoljna kako sam ispunila zadatak.
- Moja predstavnica komotno može u remake "Desperate housewives"
- Opet sam nekog usrećila jer zbog mog ostanka u polufinalu neko drugi ide dalje, znači jedan manje ogorčeni
- Dobila sam najoriginalniji komentar na pesmu i to od forumaša koji mi najviše lajkuje objave
6. ⁠Kat Dosa - “Sexy express”

Moram da okadim svoj lap top nakon što sam ovo pustio.
7_0FAR.gif

Pohvale Libertà na zanimljivoj priredbi, tj. načinu predstavljanja plasiranih u finale kroz pesme koje predstavljaju likove iz serije! 👏 :)

Neverovatno je da su mi opet najbolje pesme eliminisane, a to su numere u izvođenju grupa: Garbage i Živa. :( Ništa novo, to su JellyJelly i Pokahontas. Jedno od vas dvoje je dobilo 12 poena od mene, a drugo bi dobilo. ❤️

Pored toga, kudo i žal za nezasluženim ispadanjem od mene dobijaju još:
- Iz prvog polufinala: Addison Rae, Craig David (uh, kakva nostalgija, ovo sam baš gotivio!) i Nicole Scherzinger (neverovatno mizeran broj poena!).
- Iz drugog polufinala: Tate McRae, ⁠Kat Dosa, Banks i Kate Miller-Heidke.

Svaka čast na priredbi, najlepši baneri ikada!
Bebilend u finalu, jako lepo!
Poslali smo glasove, bilo je lako raspodeliti poene.

Dosta jako finale, nekoliko dobrih pesama mi je ostalo ispod crte 👌

Ja koji pristanem da učestvujem 12h pre isteka vremena za prijavu, izaberem težak zadatak za izbor pesme, budem kritikovan jer nisam dobro pročitao pravila i NA KRAJU ISPADNEM.
welcome-to-the-club-gif.gif

Moj skor 4:1 naravno za polufinala i sve mi je zabavnije. Pravila učim u hodu. Mislim da sam ih kršila svaki put , poslednji jer sam poslala predlog 7 minuta pre roka. I zahvaljujem se svim organizatorima na strpljenju zbog čega počinjem da se osećam kao miljenica.

Presek glasova: 16/44

Sledeći hajlajt moje Tiktok stranice je definitivno video koji broji čak milion pregleda a to je kompilacija izjava od Gaby iz treće i četvrte sezone. Koja izjava vam je omiljena? 👇🏻

Takođe odradio sam video, koji plot twist bih voleo da uvrstim u seriju a nije se desio. Ovde ću završiti sa reklamiranjem stranice, svi ostali videi na profilu su mimovi koje sam pravio i ima ih dosta, gledao sam da izdvojim neke videe na profilu, a da smatram da bi vam bili zanimljivi kao revijalni deo u pauzi od glasanja. Planiram dosta kontenta u budućnosti pa ko želi neka me zaprati za više sadržaja. Nadam se da sam ovime, mnogima približio seriju, i da će je mnogi pogledati po prvi put a neki započeti ponovo. Hvala vam na pažnji ❤️

Last edited:
Dobio sam dojavu da sam prosao u finale, ali nisam verovao. 😵 Nisam ocekivao finale, ali izgleda da sam imao srece u zrebu. U finale verovatno neko bottom 5, ali nema veze. Finale je tu. 😇

Opet ste mi izbacili nekoliko favorita, odlicnih pesama.

1. pf
10p Merlin (2)
8p Gala (4) - kakava nostalgija i mali broj poena
7p Nicole Schrezinger (6) - Iskreno, nisam ocekivao da ce skupiti ovako mizeran broj poena. Jeste da pesma mozda ne privlaci paznju, ali interpretacija... Bravo Storm. 👏
6p Abba (7) - a tek sto mi je ovo sok da nije proslo u finale. Za nevericu.

Prvo polufinale nije tako gusto bilo. Samo su jos dve pesme bile u konkurenciji za prolaz u finale.

2. pf
12p Maja Odzaklijevska (3) - barem je bila blizu prolaska.
10p Viki Miljkovic (5) - bravo za podsecanje, NSTS, jedne od retkih pesama od Viki da mi se dopada. 👏
6p Klergy whit Valerie Broussard (15)
3p Tiesto & Ava Max (20)

Drugo pf-e je bilo mnogo vise neizvesnije, podjednako.
Eto. Izbacili ste mi cak 6 pesama iz TOP 10. 😤

Pohvale za banere i prikazivanje rezultata. 😍 Zanimljivi su mi dueli, ali bih vise voleo da ne bude nepredvidivo i da se bar najavi koliko prolazi iz svakog duela (i kod drugih je tako bilo, nepredvidivo), ako ne moze da prolazi uvek isti broj pesama.

Back