286. FSC - Podrumovizija x PSC

baner.webp

286. FSC - Podrumovizija (Podrumvision Song Contest)

Forumski sleng postaje realnost - takmičenje izvođača koja ne sluša ni uža rodbina. Vreme je da uža rodbina čuje šta njihovi rođaci krčkaju!

Posetite vaše podrume, uzmite najlepše vince sa najdonje police i uživajte u zvucima toplih julskih dana!

Leto je za odmor, zadataka nema!

PRAVILA
-Pesme ispod 500 hiljada pregleda na YouTube platformi (gleda se najgledaniji klip pesme u obzir, iako takmičari mogu poslati bilo koju verziju)
-Pesme izašle nakon 1.1.2020.
-Izvođači koji imaju maksimalno 3 ranija nastupanja na FSC
-Nisu dozvoljeni izvođači koji su učestvovali na Evroviziji

ostala pravila ostaju na... znate već i sami

spisak je ovde!

PRIJAVE: 3.7.2025. 00:15 - 9.7.2025. 12:00

Attachments

Last edited:
Evo i od nas semafora, nismo baš nešto najbolje raspoloženi i za to treba kriviti Exit, ali i vas koji ste slali ne podrumare nego suterenaše koji nam bash nisu prijali… Bilo kako bilo uzivajte! 😁

Prvo polufinale

1752588283447.gif
1. Vicco - Bailar Y Llorar
2. Vanotek - Muddy Waters
3. Dolores - DISKOnekt

4. J Kbello, JEDET - Llámame

5. Henka - I'm A God
6. BLACKBOOK - My Beautiful Witch
7. tam - infierno
8. Thomas Headon - Strawberry Kisses
9. Grant Knoche - Talk
10. Jude York - Monaco

11. Self Esteem - Prioritise Pleasure
12. FAST BOY, ClockClock - Born Again
13. Benjamin - Vanha minä vainaa

14. Sophia - Alaska
15. Macha Ravel - Lutkica

16. Cynthia Erivo - Worst Of Me
17. Aura Sova - Du-mă
18. Zorja - Sama
19. LEAP - Potions
20. Evangelia - Panáthemáse

21. Goblini - Idemo do kraja
22. Haiku Hands - Cool For You

Drugo polufinale

1752588251765.gif

1. ILLENIUM & HAYLA - In My Arms (KREAM Remix)
2. Petar Martić - Čekam te u bloku
3. anaïs - Stephen King
4. Asiah - Burned Out

5. CELIIN - Nasty Human
6. Nemahsis - Coloured Concrete
7. Alexandra Stan - Ya Halmi
8. Matija Vitić - Tvoja baterija trči nisko
9. Amira Elfeky - Crossed The Line
10. Lorien Testard - Simon, The Divergent Star
11. Saya Noé - Megbolondítottál

12. Stefanie Heinzmann - Power
13. Adnan Nezirov - Bez tebe ni mene nema
14. Ella Collier - Upgrade
15. Matíja Woo - U Nekom Ludom Snu
16. Rain Paris - Bullet

17. Lusaint - Remember Me
18. Fordo - Nobody's Watching
19. Vizelj i Dzipsii - Zagrljaj
20. King Isis - NVR RLLY
21. Luvcat - Lipstick

22. Svemirko - Ja te vodim do dna
23. KLER - Слова колючі

44 podsetnika poslati na adrese
Organizator jos nije glasao.:eek:

Par komentara na neke pesme.

1. PF

3. Dolores - DISKOnekt Zanimljiv mi je "vajb". Refren mi nekako fino pase i pevusim, ali strofe su mi cistu da prodje. Pa mi je na granici da li mi se bas svidja ili ne toliko.
4. J Kbello, JEDET - Llámame Sam naziv pesme me odmah podseti na Rumunija 2022 Evrovizija "Ola mi bebe". :D
5. Henka - I'm A God Ovde je obrnuto. Strofe bas dobre i lepo te uvede u pesmu i onda naleti "ovaj" refren. :rolleyes:
6. BLACKBOOK - My Beautiful Witch Ovo mi zvuci kao da je ispalo iz proslog veka, ali u osvezenom aranzmanu. (y)
10. Jude York - Monaco Na prva slusanja mi je ostavilo bolji utisak. Da mi je refren nekako bolji u smislu da me zadrzi, upeca, bilo bi bolje.
13. Benjamin - Vanha minä vainaa Ovaj Karija mi se vise dopada i da se kojim slucajem ovako nesto naslo na Evroviziji imalo bi moju podrsku
15. Macha Ravel - Lutkica One kike su mi nezaboravne, za razliku od pesme. Steta. :(
16. Cynthia Erivo - Worst Of Me Slazem se sa Destry94 oko uzivo pevanja, da neko to bolje uradi nego na audio snimku. Meni je cist primer Raye.
18. Zorja - Sama Meni je Zorja poput Dzejle. Imaju odlican glas, a nemaju toliko odlicnih pesama. Mozda su mi jedna - dve bas onako odlicne, a i to je upitno. Ovo je jako dobro, ali nije mi odlicno.
19. LEAP - Potions Ovo mi je utisak kao a je izvucen jedan kvalitetan podrumar. Sam pocetak pesme mi je fenomenalan, a i taj glas koji je na ivic iritatnosti, ali ne prelazi mi na tu stranu. Ima jedan deo u refren koji mi malcice kvari, ali bas mi godi da je cujem u ovom trenutku.

2. PF

1. ILLENIUM & HAYLA - In My Arms (KREAM Remix) I ovde krene dobro, ali u refrenu se razvodni. Moguce da mi taj remiks ne prija.
2. Petar Martić - Čekam te u bloku Ja jesam lenj po prirodi, ali ovo je zaj****o i mene.
7. Alexandra Stan - Ya Halmi Bas me interesuje kako ce ovo proci. Svakako mi je zanimljivo.
8. Matija Vitić - Tvoja baterija trči nisko Bas mi je nekako bezvezna pesma. Da nema onog zensko dela, bila bi mi katastrofa.
11. Saya Noé - Megbolondítottál Prvi put nisam obratio paznju da je iz Madjarske, jer sam pomislio da je ovo nesto na finskom ili estonskom. 😅
12. Stefanie Heinzmann - Power Secam se nje sa jednog od izdanja i nije mi ostavila neki sjajan utisak. Mislim da je dobila neku slabasnu ocenu. A sad je ovo mocno, kao i naslov pesme ... 👏
16. Rain Paris - Bullet Ova pesam je sa dosta potencijala. Ako se neki delovi koji mi nisu dobri progutaju.
17. Lusaint - Remember Me Definitivno mi ej vokal jaca strana i svidja mi se ta tehnika. Malo me podseca na Sarah - 22 Irska 2019, sa tim oduzivanjem u zavrsnicima. Svakako mi je i pesma dopadljiva.
19. Vizelj i Dzipsii - Zagrljaj Svidelo nam se ili ne, ali tema je pogodjena u bukvalnom smislu. 👍 Bilo bi mi drago videti ih ponovo u finalu.
23. KLER - Слова колючі Jako dobro za kraj. Svidja mi se vokal i lepo ide uz pesmu.

1.

1. Vicco - Bailar Y Llorar 🇪🇸
2. Vanotek - Muddy Waters 🇲🇩
3. Dolores - DISKOnekt 🇷🇸

4. J Kbello, JEDET - Llámame 🇪🇸
5. Henka - I'm A God 🇵🇹
6. BLACKBOOK - My Beautiful Witch 🇨🇭
7. tam - infierno 🇷🇸
8. Thomas Headon - Strawberry Kisses 🇦🇺
9. Grant Knoche - Talk 🇺🇸

10. Jude York - Monaco 🇦🇺
11. Self Esteem - Prioritise Pleasure 🇬🇧
12. FAST BOY, ClockClock - Born Again 🇩🇪
13. Benjamin - Vanha minä vainaa 🇫🇮

14. Sophia - Alaska 🇳🇱
15. Macha Ravel - Lutkica 🇭🇷
16. Cynthia Erivo - Worst Of Me 🇬🇧
17. Aura Sova - Du-mă 🇷🇴
18. Zorja - Sama 🇷🇸
19. LEAP - Potions 🇬🇧

20. Evangelia - Panáthemáse 🇬🇷
21. Goblini - Idemo do kraja 🇷🇸
22. Haiku Hands - Cool For You 🇦🇺

2.

1. ILLENIUM & HAYLA - In My Arms (KREAM Remix) 🇺🇸 ( 🇳🇴)
2. Petar Martić - Čekam te u bloku 🇷🇸
3. anaïs - Stephen King 🇩🇪
4. Asiah - Burned Out 🇳🇱
5. CELIIN - Nasty Human 🇳🇴
6. Nemahsis - Coloured Concrete 🇨🇦 / 🇵🇸

7. Alexandra Stan - Ya Halmi 🇷🇴
8. Matija Vitić - Tvoja baterija trči nisko 🇷🇸
9. Amira Elfeky - Crossed The Line 🇺🇸
10. Lorien Testard - Simon, The Divergent Star 🇫🇷
11. Saya Noé - Megbolondítottál
🇭🇺
12. Stefanie Heinzmann - Power 🇨🇭
13. Adnan Nezirov - Bez tebe ni mene nema 🇧🇦
14. Ella Collier - Upgrade 🇺🇸
15. Matíja Woo - U Nekom Ludom Snu 🇭🇷

16. Rain Paris - Bullet 🇨🇦
17. Lusaint - Remember Me 🇬🇧
18. Fordo - Nobody's Watching 🇺🇸
19. Vizelj i Dzipsii - Zagrljaj 🇷🇸
20. King Isis - NVR RLLY 🇺🇸

21. Luvcat - Lipstick 🇬🇧
22. Svemirko - Ja te vodim do dna 🇭🇷
23. KLER - Слова колючі 🇺🇦

Hoće Bebi hoće, ja se tešim da će pasti predomišljaj u poslednji čas pošto još nisu glasali. :ROFLMAO:

Kuverta je oblizana i zapečaćena, a zapečaćena je i sudbina određenih pjesama. Podrumare jadne, vidi se da su sirotilja.

Ako postoji neka procedura za to vrlo rado pristajem.

Back