44 podsetnika poslati na adrese
Organizator jos nije glasao.
Par komentara na neke pesme.
1. PF
3. Dolores - DISKOnekt Zanimljiv mi je "vajb". Refren mi nekako fino pase i pevusim, ali strofe su mi cistu da prodje. Pa mi je na granici da li mi se bas svidja ili ne toliko.
4. J Kbello, JEDET - Llámame Sam naziv pesme me odmah podseti na Rumunija 2022 Evrovizija "Ola mi bebe".
5. Henka - I'm A God Ovde je obrnuto. Strofe bas dobre i lepo te uvede u pesmu i onda naleti "ovaj" refren.
6. BLACKBOOK - My Beautiful Witch Ovo mi zvuci kao da je ispalo iz proslog veka, ali u osvezenom aranzmanu.
10. Jude York - Monaco Na prva slusanja mi je ostavilo bolji utisak. Da mi je refren nekako bolji u smislu da me zadrzi, upeca, bilo bi bolje.
13. Benjamin - Vanha minä vainaa Ovaj Karija mi se vise dopada i da se kojim slucajem ovako nesto naslo na Evroviziji imalo bi moju podrsku
15. Macha Ravel - Lutkica One kike su mi nezaboravne, za razliku od pesme. Steta.
16. Cynthia Erivo - Worst Of Me Slazem se sa Destry94 oko uzivo pevanja, da neko to bolje uradi nego na audio snimku. Meni je cist primer Raye.
18. Zorja - Sama Meni je Zorja poput Dzejle. Imaju odlican glas, a nemaju toliko odlicnih pesama. Mozda su mi jedna - dve bas onako odlicne, a i to je upitno. Ovo je jako dobro, ali nije mi odlicno.
19. LEAP - Potions Ovo mi je utisak kao a je izvucen jedan kvalitetan podrumar. Sam pocetak pesme mi je fenomenalan, a i taj glas koji je na ivic iritatnosti, ali ne prelazi mi na tu stranu. Ima jedan deo u refren koji mi malcice kvari, ali bas mi godi da je cujem u ovom trenutku.
2. PF
1. ILLENIUM & HAYLA - In My Arms (KREAM Remix) I ovde krene dobro, ali u refrenu se razvodni. Moguce da mi taj remiks ne prija.
2. Petar Martić - Čekam te u bloku Ja jesam lenj po prirodi, ali ovo je zaj****o i mene.
7. Alexandra Stan - Ya Halmi Bas me interesuje kako ce ovo proci. Svakako mi je zanimljivo.
8. Matija Vitić - Tvoja baterija trči nisko Bas mi je nekako bezvezna pesma. Da nema onog zensko dela, bila bi mi katastrofa.
11. Saya Noé - Megbolondítottál Prvi put nisam obratio paznju da je iz Madjarske, jer sam pomislio da je ovo nesto na finskom ili estonskom.
12. Stefanie Heinzmann - Power Secam se nje sa jednog od izdanja i nije mi ostavila neki sjajan utisak. Mislim da je dobila neku slabasnu ocenu. A sad je ovo mocno, kao i naslov pesme ...
16. Rain Paris - Bullet Ova pesam je sa dosta potencijala. Ako se neki delovi koji mi nisu dobri progutaju.
17. Lusaint - Remember Me Definitivno mi ej vokal jaca strana i svidja mi se ta tehnika. Malo me podseca na Sarah - 22 Irska 2019, sa tim oduzivanjem u zavrsnicima. Svakako mi je i pesma dopadljiva.
19. Vizelj i Dzipsii - Zagrljaj Svidelo nam se ili ne, ali tema je pogodjena u bukvalnom smislu.

Bilo bi mi drago videti ih ponovo u finalu.
23. KLER - Слова колючі Jako dobro za kraj. Svidja mi se vokal i lepo ide uz pesmu.