Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa neki misle da ako se njima Sara ne svidja onda se nikom drugom ne svidja. U svojoj glavi su stvorili pricu da se Muskarcina siluje da bi nam se svidela i da bi pobeda bila namestena. Stvarno odrastite vec jednom.
probelem Sarine pesme kod velikog broja ljudi što NE PALI NA PRVU i što ne poentira u pesmi, ni na jednom mstu .... bilo čim.... OK ali jednolično.
previše teksta i to fake teksta ...ima žiriji da je sjebe gore od uraganki.

Sara neće pobijediti ako nastup bude loš i neupečatljiv, koliko god da misle ljudi da joj je namješteno da ide.

Ako pokida (a ja vjerujem da hoće), i žiri će da je podrži, a i publika. Kao što je gospodin Rayden u 'spejsu' na Tviteru rekao prije par dana nakon prozivki za BeFest: Tviter nije cijela Španija. To možemo i mi da kažemo za ovu situaciju.
Da, ima ljudi koji prozivaju Saru tamo (iz samo njima poznatih razloga), ali ne zaboravite prozivke koje su Hurricane imale tamo, te 'odlično, sledeće godine ističe ugovor Uragankama, nećemo ih više gledati hehe' pa stotine ljudi koji to lajkuju, pa ponižavanja nakon 'Dunjice, to sam ja' šale koju su odradile kako su kRiNdž itd. Iste te Uraganke je ipak tad pratilo preko 200 hiljada ljudi na IG, 100 hiljada na Jutjubu, a Saru prati sad 430 hiljada i kusur tamo, što znači da djevojka ima ogromnu publiku i bazu fanova, i to što je kritikuju na Tviteru - ne znači da ljudi neće glasati za nju i da je namješteno, ako pobijedi, zato što su 'reakcije na Tviteru bile loše'.

Jedva čekam nastupe da vidim i nadam se da će svi da daju gas i da će najbolji paket da pobijedi.

Shum nema nikakve sličnosti sa Muškarčinom ni audio ni vizuelno.
ima ali u ŽANRU ..elekto folk.pop.. čoček motiv...isto kao kod Ukrajine ... elekto folk iz narodne baštine.
a slažem se da je po konceptu drugačije ,postoji dark momenat naravno....i nasstup će bit sasvim drugačiji ...ali isti žanr ostaje

Ma videli smo koliko žiri voli naše balade 2016. i 2019.

Uošte ne treba da pucamo na pesmu za žiri jer ne možemo da očekujemo puno poena od njih u svakom slučaju

Pucamo na pesmu koja overall može najbolje da prodje

Nikad se ne zna, možda sledeće godine budemo navijali za nekoga ko se pojavi u međuvremenu

Ma videli smo koliko žiri voli naše balade 2016. i 2019.

Uošte ne treba da pucamo na pesmu za žiri jer ne možemo da očekujemo puno poena od njih u svakom slučaju

Pucamo na pesmu koja overall može najbolje da prodje
Plus što niko ne može da garantuje šta je 'za žiri'. Znaš kad bih rekao da će žiriju Dance You Off da bude za top 3 a Italija onako nisko

Ma gadi mi se tviter, koliko samo licemera tamo obitava...
Stvarno jezivo cega sam se sve nacitao za Hurricane prosle godine, od izlaska pesme pa sve do prve probe kad su napljuvali kostime. A onda nakon nastupa u polufinalu ti isti smecari, koji su ih do juce pljuvali, masovno krenuli da ih hvale i hajpuju. I evo vidim i sad pisu kako nikad vise necemo poslati nesto tako dobro kao Hurricane.

nelupetaj , pa daleko veći rizik je poslati Saru koaj ima isto elktro folk sa narodnim motivaima baš kao i UKR prošle godien. Masa ljudi je to već prepoznala.
Samo te molim da sačuvaš minimum dostojanstva, jer kruna za botovanje ionako ne pripada tebi. Kao što rekoh, opusti se Kosmo.

Mislim da se sad bas preteruje. Ovde se pravi takva atmosfera da ako Sara pobedi, onda ce to biti namestena pobeda. Mislim da stvarno nema mesta za takvim pricama,
pa sad da je neko drugi imo koncert ispred skupštine ,možda bi pomisli da je cura van svega...
postoji MOTIV za sumnju , a kad imaš motiv imaš pravo i da sumnjaš .........
a ja dodajem ne mora ni da se sumnja , veze debele postoje. Znam pouzdano.
Ne tvrdim da će joj biti namešteno ,ali ako se pokaže to tačnim ,sumnje će se realizovati ...

Bitno je drzati momentum. Svake godine nakon povratka Beovizije hajp oko ESC-a je sve veci, ljudi u realnom životu komentarisu pesme.

2018. godine niko nije znao nista niti je ikoga interesovalo. RTS je delio karte u SC a on je bio poluprazan. Hajp u minusu. Bukvalno nikoga uzivo nisam cuo da je uopste te godine pricao o pesmama.

Hvala bogu da se te godine barem Balkanika pojavila I da je usla u finale jer pitanje je sta bi bilo sa festivalom da nisu.

Ako Sara pobedi, ne mora uopšte to da znači da joj je namešteno, već prosto da je bila najbolja. Ionako je u kurugu favorita, a ne neko ko to nije ni na vidiku. Glupo bi bilo da ona ne pobedi samo da bi se nekom nešto dokazalo i otklonila neka sumnja....

Ja skroz zaboravio da je Sara Jo imala taj režimski koncert. 😂 Znam da su na Tviteru pisali i da je bila u nekoj vezi sa Milijem, pa sam mislio da je to ta veza.

pa sad da je neko drugi imo koncert ispred skupštine ,možda bi pomisli da je cura van svega...
postoji MOTIV za sumnju , a kad imaš motiv imaš pravo i da sumnjaš .........
a ja dodajem ne mora ni da se sumnja , veze debele postoje. Znam pouzdano.
Ne tvrdim da će joj biti namešteno ,ali ako se pokaže to tačnim ,sumnje će se realizovati ...
Blago slijepima!

Ako Sara pobedi, ne mora uopšte to da znači da joj je namešteno, već prosto da je bila najbolja. Ionako je u kurugu favorita, a ne neko ko to nije ni na vidiku. Glupo bi bilo da ona ne pobedi samo da bi se nekom nešto dokazalo i otklonila neka sumnja....
pa to je tačno ...ali ni ti ni bilo ko drugi ne može da porekne osnobvanu sumnju...
a pogotovo što su neki iz javnog života već izneli takvu stavku .... malo je nezahvalna situacija .

Probelm je taj što i Sara i oni koji su to izneli su ustavri režimski i pro-režimski ljudi.

Mene lično zanima ko je iznio tu sumnju da je namješteno?

Ja bih razumio da neko kaže - e čudno je da pobijedi, tipa LIFT, čija se pjesma skoro nikome ne sviđa (u smislu Evrovizije), pa odjednom dobije 5x12 a glavna konkurencija im dobije 0 od žirija. Ali ovde pričamo o Sari koja je trenutno najgledanija na Jutjubu, privukla je ogromnu pažnju i ni po kom osnovu RTS niti bilo ko iz njihove produkcije nju nešto gura pretjerano. Nije kriva što je popularna i ljudi pričaju o njoj.

Status
Not open for further replies.
Back