Sara neće pobijediti ako nastup bude loš i neupečatljiv, koliko god da misle ljudi da joj je namješteno da ide.
Ako pokida (a ja vjerujem da hoće), i žiri će da je podrži, a i publika. Kao što je gospodin Rayden u 'spejsu' na Tviteru rekao prije par dana nakon prozivki za BeFest: Tviter nije cijela Španija. To možemo i mi da kažemo za ovu situaciju.
Da, ima ljudi koji prozivaju Saru tamo (iz samo njima poznatih razloga), ali ne zaboravite prozivke koje su Hurricane imale tamo, te 'odlično, sledeće godine ističe ugovor Uragankama, nećemo ih više gledati hehe' pa stotine ljudi koji to lajkuju, pa ponižavanja nakon 'Dunjice, to sam ja' šale koju su odradile kako su kRiNdž itd. Iste te Uraganke je ipak tad pratilo preko 200 hiljada ljudi na IG, 100 hiljada na Jutjubu, a Saru prati sad 430 hiljada i kusur tamo, što znači da djevojka ima ogromnu publiku i bazu fanova, i to što je kritikuju na Tviteru - ne znači da ljudi neće glasati za nju i da je namješteno, ako pobijedi, zato što su 'reakcije na Tviteru bile loše'.
Jedva čekam nastupe da vidim i nadam se da će svi da daju gas i da će najbolji paket da pobijedi.