To je rečeno u Šarenici...Neko napisao na tviteru da se 7. marta snima rezervni nastup za esc. Znaci verovatno na PZE sceni i verovatno identicni nastup.
I Ljubav bez dodiraVrati mi, To nisam ja i Nedostaješ skinute sa Spotify-a, za sad.![]()
Al i dalje mi nije jasno zasto se ovaj kanal vodi tako jadno i bez imalo profesionalnosti, bas stetaPesma za Evroviziju 22: Aca Lukas, Sara Jo, Angellina i Zorja (Chodine REAKCIJE)
Jako prosečan izbor ove godine. Većina pesama je lokalnog karaktera i za lokalne festivale, nedostaje dosta snage i autentičnosti kod većine.
Ubedljivi favorit mi je Zorja, zaista odlična pesma koja mi je nekako najkompletnija i ima najviše te snage i moći koja je neophodna jednoj evrovizijskoj numeri. Uz to, odličan je vokal, a verujem i da dobar nastup neće izostati. Možda jeste već viđeno, ali najkvalitetnije od ponuđenog, ubedljivo.
Favorizovana Sara Jo mi je totalni fijasko i promašaj. Bukvalno sam imao problem da odslušam do kraja, totalni haos, u svakom smislu.
Što se ostalih tiče, ima ok pesama, ali većina je jako teško pamtljiva i neupečatljiva
Bravo sve napisano kako treba!Jako prosečan izbor ove godine. Većina pesama je lokalnog karaktera i za lokalne festivale, nedostaje dosta snage i autentičnosti kod većine.
Ubedljivi favorit mi je Zorja, zaista odlična pesma koja mi je nekako najkompletnija i ima najviše te snage i moći koja je neophodna jednoj evrovizijskoj numeri. Uz to, odličan je vokal, a verujem i da dobar nastup neće izostati. Možda jeste već viđeno, ali najkvalitetnije od ponuđenog, ubedljivo.
Jako mi se dopadaju pesme Marije Mikić i Borisa Subotića, jako lepe i prijatne balade sa odličnim vokalima.
Od bržih mi se dopadaju Euterpa i Angelina, najpribližnije su današnjem modernom zvuku, ali nažalost nemaju ESC potencijala.
Favorizovana Sara Jo mi je totalni fijasko i promašaj. Bukvalno sam imao problem da odslušam do kraja, totalni haos, u svakom smislu.
Što se ostalih tiče, ima ok pesama, ali većina je jako teško pamtljiva i neupečatljiva.