Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
ček polako... pola estrade i čaršije bruji da se pobeda žirija nameštena Sari ...
naravno da je to onda skandal ...nije bitno što je Sara , moglo je biti bilo koje ime..

Pa i bivala su prethodnih godina razna, tačnije mnoga druga imena kojima je žiri bio "iZuZeTnO nAkLoNjEn", šta je sad Sara šugava pa da se bunimo a npr. (i to samo za primer od mnogih) za Marka Kona je bilo okej 😁

Pa da, kad se brujalo da će Nevena da pobedi - to je favorit, ma nije njoj žiri sigurno ništa namestio. Kad se bruji da će Zorja da pobedi - favorit ko vrata ona pobeđuje samo mi još nismo svesni! Kad se bruji da će Sara da pobedi - NAMEŠTENO!!!

Ma neka, nek' bruji čaršija, Olja je naša muškarčina!
images

Pa i bivala su prethodnih godina razna, tačnije mnoga druga imena kojima je žiri bio "iZuZeTnO nAkLoNjEn", šta je sad Sara šugava pa da se bunimo a npr. (i to samo za primer od mnogih) za Marka Kona je bilo okej 😁
meni će biti mindeć jer ni ja ni bilo ko ne može uticati na odluke osim režima..... kakve su sve tange frange bile videćemo 5 marta :ROFLMAO:

naravno da će biti epski skandal nikad veći jer Sara nije izraziti favorit kao Uraganke (gde se samo te godine poklopilo sve kako treba) ,nego ona ima jednu nedefinisanu uslovno rečeno elektro cajku koja se suprostavlja
dobro prepoznatom zvuku Srbiji oličenom u Zorjinoj pesmi kao i " ultra giga mega zvezdietini " jelte Vuksanoviću koji uzgred ima pesmu na koju mnogi padaju ..tu ne računam 0,5 % esc puka koji s eopet deli na svoje fragmente.

plus toga Maja Nikolić je rekal što je rekla i dosta njih :ROFLMAO:

E samo nek su nam Hasta La Vista i Loco Loco bile oličenje tog dobro prepoznatog zvuka Srbije, ja se prosto ježih od etno deonica i violine 🤣 To nikako nisu bile elektro cajke, taman posla.

I ako ništa, Angellina je ta koja dolazi sa trenutno najprepoznatijim i najaktuelnijim zvukom Srbije u praksi, ne Zorja, pozdravila nas sve 2022. godina.

Ne znam gde piše da žiri i publika moraju da se poklope s glasovima?? Glasanje je pola pola.

I takodje, mi biramo pesmu za evroviziju, a ne za takmičenje prepoznatljivog zvuka Srbije ili šta već.

Ma to kao 'bruji carsija' a u napred se priprema teren za slucaj da Sara pobedi pa kao znali smo da je namesteno. Ljudi, opustite se i uzivajte u pesmama. Baj d vej nema potrebe da se u svakom postu ponavlja jedno isto, procitali smo i prvi put. Ako se nesto ponavlja u gotovo svakom postu nece druge da ubedi u napisano.

E samo nek su nam Hasta La Vista i Loco Loco bile oličenje tog dobro prepoznatog zvuka Srbije, ja se prosto ježih od etno deonica i violine 🤣 To nikako nisu bile elektro cajke, taman posla.

I ako ništa, Angellina je ta koja dolazi sa trenutno najprepoznatijim i najaktuelnijim zvukom Srbije u praksi, ne Zorja, pozdravila nas sve 2022. godina.
Kako je Angelina (koju obožavam) ta koja dolazi sa najprepoznatljivijim i najaktujelnijim zvukom u Srbiji ?
Draga u kojoj ti Srbiji onda živiš? :ROFLMAO:

Protiv moje lalošknije iz Orlovata nemam ništa, al zasigurno ne obavlja nikakav posebno inteltualni posao.
Najveći nivo naprezanja je imala dok je radila Klopku a sad živi na lovorikama. :ROFLMAO:

Kako je Angelina (koju obožavam) ta koja dolazi sa najprepoznatljivijim i najaktujelnijim zvukom u Srbiji ?
Draga u kojoj ti Srbiji onda živiš? :ROFLMAO:

Pa u onoj u kojoj IDJ, Bassivity, Generacija Zed i Toxic Music i sl. i njihovi izvođači deru s pregledima na YT i najviše ih od domaće muzike slušaju mlađi od 35 godina, a i stranci rado pamte te pesme ako iskoče na Evroviziji (kao Hurricane). Prepoznatljivost je praksa, realnost, tipičnost i učestalost, a ne muzička rekonstrukcija tradicije, Slobodan Trkulja, Bilja Krstić ili evrovizijski predstavnici od pre 10-15 godina.

Nisu naša 4 Balkan ballad plasmana u top 10 na Evroviziji jedina definicija pop zvuka ove zemlje, i to nepromenjiva. Ni za taj zvuk nismo znali do 2004, i to je bio muzički projekat i trend kao i svaki drugi. Sigurno ne živim u Srbiji koja se bode u venu etno-pop baladama, to je bila era 2004-2012, a i što kaže Stefan28, biramo pesmu za Evroviziju, koja je pop festival, a ta pesma može a i uopšte ne mora da bude etno-pop balada, ne biramo pesmu za Slavjanski Bazar.

Status
Not open for further replies.
Back