Turbo_ESChaler
Ekspert
ček polako... pola estrade i čaršije bruji da se pobeda žirija nameštena Sari ...
naravno da je to onda skandal ...nije bitno što je Sara , moglo je biti bilo koje ime..
meni će biti mindeć jer ni ja ni bilo ko ne može uticati na odluke osim režima..... kakve su sve tange frange bile videćemo 5 martaPa i bivala su prethodnih godina razna, tačnije mnoga druga imena kojima je žiri bio "iZuZeTnO nAkLoNjEn", šta je sad Sara šugava pa da se bunimo a npr. (i to samo za primer od mnogih) za Marka Kona je bilo okej![]()
ja se nadam da ćeš joj pisati iste ove hvalspeve i kad ti zavuče ta muškarčuna drugačijom odlukomMa neka, nek' bruji čaršija, Olja je naša muškarčina!
![]()
Ma neka, nek' bruji čaršija, Olja je naša muškarčina!
![]()
Kako je Angelina (koju obožavam) ta koja dolazi sa najprepoznatljivijim i najaktujelnijim zvukom u Srbiji ?E samo nek su nam Hasta La Vista i Loco Loco bile oličenje tog dobro prepoznatog zvuka Srbije, ja se prosto ježih od etno deonica i violineTo nikako nisu bile elektro cajke, taman posla.
I ako ništa, Angellina je ta koja dolazi sa trenutno najprepoznatijim i najaktuelnijim zvukom Srbije u praksi, ne Zorja, pozdravila nas sve 2022. godina.
Naravno! Verujem da je njena odluka za dobrobit Srbije taman poslala i Baneta Lalića & MVP!ja se nadam da ćeš joj pisati iste ove hvalspeve i kad ti zavuče ta muškarčuna drugačijom odlukom![]()
Kako je Angelina (koju obožavam) ta koja dolazi sa najprepoznatljivijim i najaktujelnijim zvukom u Srbiji ?
Draga u kojoj ti Srbiji onda živiš?![]()