''Muškarčina'' mi već danas djeluje kao druga dimenzija u odnosu na sve ostale pjesme i totalno autentična i jedinstvena, ne samo da mi nije dosadila nego bukvalno ne mogu da je se zasitim, ne znam ni sam koliko puta sam je danas i sinoć odvrnuo do daske...

Naročito se ježim na onaj moćan i mračan instrumental pred završnicu koja ujedno i treba najviše da se ''izgasira'' a i sam kraj je epic (baš na evrovizijski način), kroz cijelu stvar gruva neki opak beat koji je istovremeno spona savremenog i (davno) prohujalog vremena, žestoko sam se naložio na ono ''bruji, bruji čaršija'' koje je baš začinilo pjesmu i bez koga ne bi bio toliko pamtljiv i prepoznatljiv tekst. Opasna kidalica je u pitanju, Coby zajedno sa Sarom i Bojanom je napravio pravu pjesmu za ovo takmičenje (možda i jedini koji su ozbiljno shvatili zadatak od svih sa ovogodišnjeg srpskog izbora), prikladna je za 2022. godinu te niko ne može reći da je zastarjela i outdated (termin koji mnogi koriste kada opisuju pjesme naših predstavnika iz prethodnih godina), spojili su nespojivo i ''pomirili'' 2 svijeta - prošlost i sadašnjost, moderna produkcija ali ipak sa nacionalnim pečatom bi trebala biti dobitna kombinacija, recept za uspjeh i formula kako se domoći evrovizijske scene a pri tom ovako nešto ni mi niti bilo ko drugi nikada do sada nije poslao i ja bih malo da reskiramo nakon dugo godina, pa šta bude. Pri tom, bukvalno jedina zamjerka mi je ovdje naziv pjesme, ''Muškarčina'' mi ipak zvuči pretenciozno i too much objektivno posmatrano, već mogu zamisliti pljuvačke naslove u žutoj i tabloidnoj novinskoj štampi (i prije nacionalnog izbora a pogotovo nakon pobjede, ako uopšte odnese pobjedu), da je Sara feministkinja koja namjerno bode nos tamo gdje ne treba, da na konto seksističkih provokacija hoće da se domogne medijske pažnje po svaku cijenu i slično, što joj može samo naštetiti i odmoći u sticanju popularnosti i prođe sa ovom pjesmom a pomoći onima koji vode nemilosrdnu kampanju protiv nje da je dodatno ocrne, jedva bi dočekali... S toga, da bi bila prihvatljivija za uši svakog prosječnog građanina Srbije bolje da se promijeni u ''Eden'', djeluje egzotičnije, zanimljivije i nesvakidašnje a pročitah negdje da zapravo taj pojam označava raj ili rajski vrt.

U svakom slučaju sam oduševljen i trenutno sam u Sarinom ''timu'', barem dok ne čujem uživo izvođenja svih pjesama i scenske nastupe!