Pokahontas
Ekspert
Jedini sam dao Balleru 12 na forumskom glasanju, just sayin'
Hoces to stavit u CV?Spasio:
6x Dansku
5x Nemačku
2x Letoniju
1x Grčku![]()
1x Belgiju
2x nisam iskoristio glas
Izbacio:
Australijui Hrvatsku
![]()
![]()
Ne, to ču nabit negde drugdeHoces to stavit u CV?
Hteo sam učestvovati ali sam u to vreme spavaoZavršena igra pobedom Nemačke.
Hvala svima na učešću i pažnji.
FRANCUSKA Alvan & Ahez - Fulenn | 24. mesto na Evroviziji i 3. na forumskom glasanju
JERMENIJA Brunette - Future Lover | 14. mesto na Evroviziji i 9. na forumskom glasanju
AZERBEJDŽAN Fahree feat. Ilkin Dovlatov - Özünlə apar | 14. mesto u prvom polufinalu Evrovizije i 18. na forumskom glasanju
NEMAČKA Abor & Tynna - Baller | 15. mesto na Evroviziji i 12. na forumskom glasanjuApsolutno zasluženo, ako mene pitaš zaslužili su i više. Meni je ich ba la la la la er jedina ovogodišnja esc pesma koja se i dalje nalazi na plejlisti. Ima još par koje pustim, ali baš baš retko.Ali Nemacka sto je izdominirala ove godine u Srba, 10 od zirija, 5 od publike, 1. mesto na SSF, malo li je.
Hvala svima na svemu, bilo je pakleno!
Apsolutno zasluženo, ako mene pitaš zaslužili su i više. Meni je ich ba la la la la er jedina ovogodišnja esc pesma koja se i dalje nalazi na plejlisti. Ima još par koje pustim, ali baš baš retko.
Što se tiče SSF ovo mi je bila do sada ubedljivo najbolja igrica na forumu, nisam se ovoliko ismejao za tri života koliko sam prethodnih dana. Jedva čekam sledeće izdanje.
Malo sam bacio pogled na prethodne godine, tamo ima svega i svačega. Pobednici su hit!Ne znam da li bi ti prethodne godine bile smešne ili samo tragične xD. Ova mi je definitivno bila najbolja što se tiče atmosfere. To je opet samo lični utisak.
Francuska 2013 je mozda bila najrandom pobednik, ali da budem fer do dan danas je cesto cujem po kaficima.
6
3
2

1