ESC 2025 - Spasi svog favorita

Završena igra pobedom Nemačke.

Hvala svima na učešću i pažnji. :cool:

Hteo sam učestvovati ali sam u to vreme spavao 🤣 zadovoljan pobednikom iako je Grčka po mom mišljenju trebala biti u top 5. Čini mi se da tri puta nisam iskoristio glas, i to treći put danas u foto finišu.

Molim @Miloš da otvori spasi favorita PZE 25 čim pre 👍🙏🏻

Ne dopada mi se pobednik, ali to je već sada tradicija kada je ova igra u pitanju. Generalno, poredak mi je sasvim ok, uz par zaista wtf momenata.

Ne znam zašto, ali sam otišao na temu SSF od prošle godine... Bukvalno za mene najgori period...😂 Drago mi je da je ovogodišnji prošao u miru 🙏

Često pobede random pesme u ovoj igri.

2022. :fr: FRANCUSKA Alvan & Ahez - Fulenn | 24. mesto na Evroviziji i 3. na forumskom glasanju
2023. :am: JERMENIJA Brunette - Future Lover | 14. mesto na Evroviziji i 9. na forumskom glasanju
2024. :az: AZERBEJDŽAN Fahree feat. Ilkin Dovlatov - Özünlə apar | 14. mesto u prvom polufinalu Evrovizije i 18. na forumskom glasanju
2025. :de: NEMAČKA Abor & Tynna - Baller | 15. mesto na Evroviziji i 12. na forumskom glasanju

Ako budemo igrali, biče kao i prošle godine, sa svim učesnicima, uključujući pobednika. Finalisti PZE-a i finalisti forumskog glasanja nisu skroz isti, pa ne bih da neko nepravedno bude eliminisan i pre početka igre.

Ali Nemacka sto je izdominirala ove godine u Srba, 10 od zirija, 5 od publike, 1. mesto na SSF, malo li je.

Hvala svima na svemu, bilo je pakleno!
Apsolutno zasluženo, ako mene pitaš zaslužili su i više. Meni je ich ba la la la la er jedina ovogodišnja esc pesma koja se i dalje nalazi na plejlisti. Ima još par koje pustim, ali baš baš retko.

Što se tiče SSF ovo mi je bila do sada ubedljivo najbolja igrica na forumu, nisam se ovoliko ismejao za tri života koliko sam prethodnih dana. Jedva čekam sledeće izdanje.

Apsolutno zasluženo, ako mene pitaš zaslužili su i više. Meni je ich ba la la la la er jedina ovogodišnja esc pesma koja se i dalje nalazi na plejlisti. Ima još par koje pustim, ali baš baš retko.

Što se tiče SSF ovo mi je bila do sada ubedljivo najbolja igrica na forumu, nisam se ovoliko ismejao za tri života koliko sam prethodnih dana. Jedva čekam sledeće izdanje.

Ne znam da li bi ti prethodne godine bile smešne ili samo tragične xD. Ova mi je definitivno bila najbolja što se tiče atmosfere. To je opet samo lični utisak.

Ne znam da li bi ti prethodne godine bile smešne ili samo tragične xD. Ova mi je definitivno bila najbolja što se tiče atmosfere. To je opet samo lični utisak.
Malo sam bacio pogled na prethodne godine, tamo ima svega i svačega. Pobednici su hit! 🤣

Francuska 2013 je mozda bila najrandom pobednik, ali da budem fer do dan danas je cesto cujem po kaficima.

Neke reakcije su bile hit, mada meni je donekle i Portugalija 2009. bilo random.

Evo mojih, jedan dan sam propustila, a izbacila sam Norvešku (sačuvala Italijana):

:se: 6
:it: 3
:nl: 2
:gr::gb::ch::az: 1

Back