290. FSC - Risiko v2

Finalno slušanje FSC pesama?

• Total voters
    16
  • Poll closed .
https://dominating12.com/game/1570687

Samo proveravam da li radi link!

Jel to ova @Filhy ?
Pa može!
VIdim da ima uputstvo tako da treba da se registruje na sajt i dobro je što ne mora da se igra preko neke dodatne platforme.

Samo vidite kada možete jer računajte da te online Risiko igrice umeju da traju dugo, satima, pa je najbolje da se vidi kada kome odgovara. Ja bih ušao ako mogu kao gledalac, eventualno da nešto pojasnim, ali ne bih igrao. :)

Jery smeo da se koristi shazam?
Izričita molba je bila da se ne koristi, ali to nije bilo moguće proveriti.

U prilogu je Excel fajl sa dosadašnjim skorom prikupljenih kartica.
Marko 13
Paučica 8
Ro97 7

Evo podsetnika kako ide sa pojačanjima.

- za tri konjanika dobijate 4 dodatna tenka
- za tri topa dobijate 6 dodatnih tenkova
- za tri aviona dobijate 8 dodatnih tenkova
- za sva tri simbola na po jednoj kartici (konjanik, top, avion), dobijate 10 pojačanja (tenkova)!
- ukoliko imate dva ista simbola plus džoker, tada dobijate 12 pojačanja!! (u ovoj konkretno igri nema džokera, ali će ih kasnije biti)
I još dva pravila koja su prilagođena ovom FSC-u (u pravom Riziku ako posedujete neku od teritorija koja se nalazi na kartici, dobijate još dva pojačanja za svaku):
- ukoliko uspete da sakupite dve iste teritorije pri jednoj zameni kartica (od tri), dobijate na osnovna pojačanja još dva dodatna!
- ukoliko se desi čudo pa sakupite sve tri iste teritorije pri zameni kartica, dobijate na osnovna pojačanja još šest dodatnih!!

Proverite šta sve imate i da li želite da uložite kartice sada, naročito vi koji ih imate dosta.
Paučica je recimo uspela da veže dve Argentine!

Imaćemo još jednu malu igru pre objave pesama, a nagrada za prvo troje po preseku do tada će biti da biraju redosled nastupa u polufinalu. :)
Iz tog razloga razmislite da li da kartice unovčite sada jer time možete da preteknete konkurente ispred sebe ili da ih čuvate za kasnije kada možete bolje da iskombinujete. ;)

Ako ulažete kartice, potrebno je da to javno napišete, koje tačno! :D

Ako je nešto nejasno, tu sam...

Attachments

Ukoliko neko još uvek nije poslao pesmu, ima još oko 24 sata da zatraži zamenu zadatka ako se odluči za to, a za prijave je ostalo još tačno dva dana!!! :D:D:D

Elem, u Južnoj Americi je već prošli put bio uspešan @⚡𝓢𝓽𝓸𝓻𝓶⚡ tako da je zasluženo ušao u finale i obezbedio top 10 plasman sa hit pesmom iz Argentine, iz filma "Paklene ulice X", Te cura (María Becerra)!

wu5JLRr.png

Da li ste vi slali izvođače iz Brazila, Argentine, Kolumbije, Čilea, i drugih južnoameričkih država i ko vam je zapao za oko od drugih forumaša da je slao nešto dobro odatle?

Što se tiče moje Južne Amerike, od 155 entryja samo su 3 bila s tog kontinenta i sva tri ispadanja. Me voy mi je svejedno jedna od najdražih pjesama koje sam slao i jedan od težih ispadaka.

Argentina:

David Bolzoni - Ni Tú Ni Nadie - 126. FSC - 12. PF

Tini - Me voy - 286. FSC - 15. PF

Brazil:

Jão - Louquinho - 245. FSC - 15. PF

Iz Južne Amerike imam ovu gospođu iz Perua, slao sam je na 173. izdanje a tema je bila svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. godine, završila na 13. mestu 😃

Što se tiče moje Južne Amerike, od 155 entryja samo su 3 bila s tog kontinenta i sva tri ispadanja. Me voy mi je svejedno jedna od najdražih pjesama koje sam slao i jedan od težih ispadaka.
I kod mene si slao meksički bend* Camilo Septimo - Inevitable i iz nekog bizarnog razloga ostao si u pf, a pesma je baš fini pop.

Edit: *Pod uslovom da se Meksiko gleda kao delom Latinska Amerika
Edit2: Sad vidim da su pitanju države J. Amerike upsi

Last edited:
I kod mene si slao meksički bend* Camilo Septimo - Inevitable i iz nekog bizarnog razloga ostao si u pf, a pesma je baš fini pop.

Edit: *Pod uslovom da se Meksiko gleda kao delom Latinska Amerika
Ne, gledamo podelu koju ste imali po zadacima, znači baš Južna, a ne cela Latinska, odnosno sve južno od Panamskog kanala i Karipskog mora. 🙂
Narko mafija i karteli! 😂

O Mehiku ćemo manjana. 😃

Da, da, evo baš sam sad editovao post, omašio sam. Mislim sam da je reč o latino zemljama.

Back