Ali nismo ih sve zapalili
Ali nismo ih sve zapalili
Meni radi.
Pa može!
Pohatan, ni ime nam ne znate. Ako tarife nisu bar ko Trampove džabe ste krečiliSpremili smo lep paket sankcija za Pokastan!![]()
Izričita molba je bila da se ne koristi, ali to nije bilo moguće proveriti.Jery smeo da se koristi shazam?
Niste zaslužili da vam ime napišemo tačno!Pohatan, ni ime nam ne znate. Ako tarife nisu bar ko Trampove džabe ste krečili![]()
I kod mene si slao meksički bend* Camilo Septimo - Inevitable i iz nekog bizarnog razloga ostao si u pf, a pesma je baš fini pop.Što se tiče moje Južne Amerike, od 155 entryja samo su 3 bila s tog kontinenta i sva tri ispadanja. Me voy mi je svejedno jedna od najdražih pjesama koje sam slao i jedan od težih ispadaka.
Ne, gledamo podelu koju ste imali po zadacima, znači baš Južna, a ne cela Latinska, odnosno sve južno od Panamskog kanala i Karipskog mora.I kod mene si slao meksički bend* Camilo Septimo - Inevitable i iz nekog bizarnog razloga ostao si u pf, a pesma je baš fini pop.
Edit: *Pod uslovom da se Meksiko gleda kao delom Latinska Amerika
U poslednje vreme čujem često po internetu da su Balkanci evropski MeksikanciKažu da je Balkan Latino Evropa![]()
Znali smo da Relja ne laže a sada imamo i dokaze!U poslednje vreme čujem često po internetu da su Balkanci evropski Meksikanci![]()