1.PF
01. Sasha Lopez x DARA - Gasoline - Onako, nije mi baš nešto. Prvi komentar na yt i ovi

koji se pojavljuju u pesmi su sve
02. Zella Day - Mushroom Punch
03. Ani Lorak — Through the Fear - Očekivao sam da će mi biti u zelenom, međutim ovo je tip pesme kao npr Arilena Ara sa prošlog fsc-a neka uzvišenost, dramatičnost koja ne vodi ničemu. Za koga ona peva na engleskom?
04. Jelena Tomašević - Gde da odem da te ne volim
05. Μιχάλης Χατζηγιάννης Χ Τάμτα - Εκδρομή - Nije me pomerilo. Okej, ali bez jačeg utiska.
06. Elton John - Rocket man
07. Артем Пиваров х SadSvit - Терпи
08. Jelena Rozga - Lavica - Jedna je lavica na forumu, ali ne liči mi ovo na nju xD ..Kada sam video da je Rozga tu pevušio sam
ti bi mjenjao me za neku mlađu
.. ali to nije ta pesma. Nije loše ali mi nije ni nešto
09. Juliette Moraine - Papa
10. THE HARDKISS - Crush
11. Miach - Led (feat. Grše) - Vau, baš neočekivano. Pa skoro si bila ... ova mi je možda najbolja od nje.
12. Margaret - Tak musiało być
13. Zorja - Tetno - I šta sad da ti radim? Nimalo se ne kajem za 0 na prošlom izdanju jer nisi podrumara (pravila su to dozvoljavala). Pesma je mnogo bolja nego prošla, a opet skoro si bila.
14. RAYE - Genesis - Ima mi neke slične delove kao "Tetno". Nije loše.
15. Beyond the Black - Free me
16. Axwell & Ingrosso - Something New - Baš bledo, najslabija iz prvog.
17. JLS - She Makes Me Wanna ft. Dev - Pa simpatično.
18. Patrisha - Pilsēta no lauskām
19. Marco Mengoni - Io ti aspetto
20. Isabel LaRosa - Good For You - Nije loše.
21. Wrabel - Ten feet tall
2.PF
01. M. Pokora - Reflet - Ističe mi se po tome jer jedini peva na francuskom u ovom pf.
02. Ben Hazlewood - Lay Me Down
03. Camila Cabello - Shameless - Ja ovu pesmu čujem prvi put. Okej je. Jako je blizu da uđe u prve dve kategorije.
04. Stephen Sanchez - Baby Blue Bathing Suit - Ako pošiljaoc voli ovakav zvuk moglo je nešto drugo. Pesma kao pesma okej, njegova najslabija na takmičenju.
05. Walls - Mi nena
06. Goldielocks - Live again
07. Purple Disco Machine, Sophie and the Giants - Hypnotized - Vidimo se u finalu u top10, ali mene ovakve pesme već duže vreme umaraju na fscu.
08. TheFatRat - The Calling
09. Comagatte - Comme l'italien
10. Milica Pavlović - Ona nosi pradu - Nije hejt prema Milici, muzika je odlična, ali tekst.. Sa druge strane da je sve ovo npr na turskom bilo bi me briga šta kaže, al' stvarno
ona nosi Pradu a ja samo grudi gole mi je baš krindž.
11. Greg Gould feat. Morissette - Love It All Out
12. Karolina - Mog života dio
13. Sara James - PSYCHO
14. Billy Ocean - Red Light Spells Danger
15. Goca Tržan - Haljina
16. Pavell & Venci Venc’ feat. Kristian Kostov – Vdigam LEVEL - Zvuči kao da je i Justin Bieber svratio, verovatno zbog Kostova.. nije loše.
17. Marina - Cuntissimo
18. Grace Davies – Do Or Die - Nije loše, ali ostale zelene su mi bolje.
19. Barbara Popović - Srebrno nije zlato - Žao mi je što za "Vatrena" nisam dao poene jer sam tek kasnije krenuo da slušam tu pesmu. Ali ova mi je mlaka.
20. Lazza, Takagi & Ketra - PANICO - Nije loša, ali mi ostale zelene pesme ipak imaju jači efekat, ova malo bleđa u tom društvu.
21. Modà - Sono già solo