Gaming

Jes da je malo kasno, ali jbg... Imam ja na switchu. Nadam se da ima crossplay za xbox
Nikad nije kasno 🤣
Da, konzole i telefoni koriste bedrock verziju Mimecraft-a na kojoj je crossplay moguć 😁

Trackmaniu nisam igrao, trkačke igre sam igrao samo kao mlađi na PC-u i to je bio samo NFS

Btw Bedrock verzija mi nekako ima drugaciji feels od Jave nmp. Mislim ne mrzim Bedrock, cak mi je iskreno i bolji u nekim stvarima nego Java. Bolja optimizacija i lepsi shaderi. Ali imam osecaj kao da su nesto zaboravili da stave u bedrock. Si to i ti primetio?

Uf ja sam Javu igrao jako davno, pre 12 godina 🤣 mnogih stvari nije bilo tada haha tako da ne pamtim baš.

Uff, to je bas davno:ROFLMAO:. Tad sam igrao samo kreativni mod i secam se da mi je cale tad zabranio da igram MC posto ima cudovista. Onda sam igrao onaj mc classic na mojang sajtu posto on nije imao zombije i ostalo. Lepa vremena isk

U planu mi je da zaigram i ja :D

Jedno vreme sam se zainatio i rešio sam da odigram i pređem svaki AC. Stao sam na Black Flag (AC sa piratima). No, nastaviću čim budem imao dovoljno slobodnog vremena.

Ja nisam igrao puno AC, kako ih ima za dž na XBox play pass uzmem da probam jer može i preko cloud-a da se pokrene pa ne moram da je instaliram. Origins mi je nekako basic, Odyssey mi je top bio na početku ali me vrlo brzo smorio, dok Valhalla kida za moj ukus.

Takođe sam uzeo GTA+ na mesec dana pa điram po Vice City i San Andreas 🤣 Nostalgija

Ok, Assassin’s Creed lore je fantastičan. Obožavam istorijsku fikciju i ne mogu da verujem da AC film koji su snimili maltene ne koristi ništa od priče iz igara.

Pored toga, odluka da se radnja uglavnom odvija u sadašnjosti a ne u prošlosti (što i jeste suština AC)....totalni promašaj.

Neko igrao Witchera? Ja naopako, odgledala prvo seriju pre par godina. A evo sad razmišljam o igrici.

Gejmeri pomagajte, driftuje mi levi stik na džojstiku, da li ima šanse nešto da uradim da popravim (kalibracija ne pomaže) ili je vreme za novi? 😭

Uff, pazi mozda je prljavstina neka usla pa to zajebava senzor i to.Kako ti stoji stick, jel izgleda pravo i to? Btw probaj ovo

Edit: osim ako nisi već probao

Pozabaviću se sutra ovim snimkom, hvala lepo!

Stik izgleda i stoji skroz normalno. Samo gore dole kad ga do kraja gurnem malo nastavi da ide i bez da ga diram. Ni pola godine nema da sam ga uzeo. Niti igram baš toliko da bi krenuo drift od korišćenja.

Back