Gaming

Ja igram Baldur Gejt 3 trenutno i moram priznati da sam navučen na igricu što je delovalo malo verovatno na početku, obzirom da je Sims 3 jedino što igram u kontinuitetu 🥲

Igrao sam Sims 2 Ultimate Collection na svom starom laptopu, ali sam za Božić dobio novi kompjuter i odmah sam si instalirao Sims 4! Vidio sam da su imali 60% popusta na expansion packs pa sam kupio dok su još bili na prodaji City Living, Cats & Dogs i Seasons za 48 eura.

Instalirao bi ja sebi Sims 3 kompletna kolekcija da nisam tehnološki boomer, ali pošto pojma nemam s tim svim file-ovima i sve, rađe sve pošteno platim i igram haha

Sims 4 mi nikad nije legao. Trojka onako. Ali na Sims 2 su otišli sati i sati. :)

Sims 4 mi nikad nije legao. Trojka onako. Ali na Sims 2 su otišli sati i sati. :)

Yuh yuh

To mi je djetinjstvo! Sjećam se ko jučer da je bilo kad mi je stariji buraz instalirao Sims 2 i igrao sam SATIMAAAA u Pleasentview, Strangeville i Veronavilla + moji svjetovi koje bi izgradio!

Onda sam na laptopu skinuo Sims 3 i Sims 3 Late Night i to sam volio igrati, ali za vrijeme pandemije sam izbrisao i instalirao Sims 2 Ultimate Collection i po prvi put sam imao sve te expansion packs. Najviše sam volio igrati Apartment Life i Nightlife! Baš je fina igra. Nešto ima u Sims 2 gameplay-u koji je brz, zabavan i zahtjevan ali dovoljno lagan. Baš je pun pogodak koji dan danas nisu uspjeli replicirati

Igrao sam Sims 2 Ultimate Collection na svom starom laptopu, ali sam za Božić dobio novi kompjuter i odmah sam si instalirao Sims 4! Vidio sam da su imali 60% popusta na expansion packs pa sam kupio dok su još bili na prodaji City Living, Cats & Dogs i Seasons za 48 eura.

Instalirao bi ja sebi Sims 3 kompletna kolekcija da nisam tehnološki boomer, ali pošto pojma nemam s tim svim file-ovima i sve, rađe sve pošteno platim i igram haha
Jao koliko mi nedostaje da igram, ja sam skoro skidao neke ripekove na svoj laptop međutim imam neki problem sa laptopom, ali namestiće se. Razmišljam se o kupovini kompjutera da bih mogao da igram. Ja sam strastven kada je Sims u pitanju, 4 - ku sam imao više puta i uvek skidam custom sadržaj i instaliram u igricu kao što su frizure, nameštaj, bude jako zabavno.

Jao koliko mi nedostaje da igram, ja sam skoro skidao neke ripekove na svoj laptop međutim imam neki problem sa laptopom, ali namestiće se. Razmišljam se o kupovini kompjutera da bih mogao da igram. Ja sam strastven kada je Sims u pitanju, 4 - ku sam imao više puta i uvek skidam custom sadržaj i instaliram u igricu kao što su frizure, nameštaj, bude jako zabavno.

Kupi si onda jak kompjuter da možeš igrati InZoi koji izlazi ove godine!

Ja želim igrati InZoi ali prvo ću čekati da krene s DLC-ima i da se ufuraju s vremenom i popravljaju bugs koje će sigurno imati pa se prebacim i ja na InZoi za kojih 5 godina, a do tad se nadam da će dovoljno ugroziti Sims 4 tako da će raditi svakakve poboljšanje u igrici i nuditi jako jeftine pack deals tako da mogu sve snečirati po jeftinoj cijeni hihihi

Inzoi će izaći i na PS/Xbox, mada te igre sa kliktanjem jesu najbolje sa mišem.

Igra li neko Minecraft?

Nedavno sam kupio Xbox samo da bih igrao tu igru i evo samo što mi oči nisu ispale posle nedelju dana 😆

Pa ne samo zbog Majnkrafta hahaha generalno nemam na čemu da igram igre, predomišljam se da li da kupim ili ne već duže vreme pa je želja za Majnkraftom presudila. Već sam prešao i tri epizode Lego Star Wars i nabacio sam poslednji Tomb Raider, izgleda nestvarno u poređenju sa poslednjim delom koji sam igrao i koji je od pre skoro 20 godina 😂

Btw da li je neko od vas igrao nekad Trackmaniu, specificno Nations Forever

Back